Moderator: Grup moderatori

BCA wrote:Va salut pe toti de la Pitesti.Paul Helcioiu nu va reveni pentru ca este in urma cu pregatirea,din punct de vedere medical e 100% dar fizic sa zic undeva la 40% asa ca PG tot David va juca si aici avem un avantaj,Cooley al vostru e tare rapid dar esti mai mic decat David.Sambata se pare ca va reveni si Stefanovic care a avut o problema cu dantura zilele trecute.Eu zic ca va fi un meci spectaculos.Voi il aveti pe WINGATE noi pe LAWRENCE.In rest ce sa zic sper sa fie si fair-play in sala, sa numai auzim injuraturi si vorbe grele despre unguri ca e pacat si urat.In final va urez mult succes cu echipa si sa auzim numai de bine
![]()

magyari wrote:Salutare BCA si bine ai (re)venit printre noi.
Referitor la postul tau, da, in baschet conteaza inaltimea, cine nu vede acest lucru, nu se pricepe. Acest lucru nu inseamna insa neaparat ca un jucator inalt este avantajat pe toate posturile. Dupa parerea mea, pe postul 1, despre care discutam, faptul ca esti mic si rapid, reprezinta un avantaj clar pentru jucator. De la un jucator mic, mult mai greu ii poti fura mingea, mai ales daca esti de 2m
Sub panou este bine sa fi cat mai mare si masiv, insa pe 1-2, daca esti mic si rapid, te poate avantaja, atat in aparare, cat si in atac.
Oricum, asta nu inseamna ca David o sa fie depasit, teoretic vorbesc doar.......va fi un meci interesant, pacat ca nu am posibilitatea sa ajung si sa-l urmaresc live
Bafta tuturor si sa fie un meci curat.
ps: in locul antrenorului vostru nu as fi renuntat asa de usor la Milovici

Return to Meciuri si statistici 2008-2009
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests