BC Mures - CS Otopeni, 17.12.2008 [80-60]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BC Mures - CS Otopeni, 17.12.2008 [80-60]

Postby Mofa » Mon Dec 15, 2008 2:23 pm

Ambele echipe au pierdut in etapa precedenta. Otopeni acasa cu Asesoft, iar BC Mures in deplasare la Sibiu. Ambele echipe au nevoie de victorie.

Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Re: BC Mures - CS Otopeni 17.12.2008, ora 19

Postby TomiaxBC » Mon Dec 15, 2008 2:33 pm

La acest meci vom avea 2 adversari: Otopeni si arbitrii :down: sa speram ca mosul ne aduce o victorie...ultima acasa in anul 2008 :fular:
Image
TomiaxBC
Lider
Lider

Postby AnDy » Mon Dec 15, 2008 2:35 pm

Daca pierdem si acest meci imi e teama sa nu fie din nou scandaluri la echipa. Meci destul de greu, sper ca echipa sa isi revina si fizic si psihic, sa fie cu moralul ridicat si in cele din urma victorie, pentru a face un cadou frumos muresenilor de Craciun. :D Forza :fular:
Image
Image
tCt
AnDy
Lider
Lider

Postby vlad_pop » Mon Dec 15, 2008 2:40 pm

Arbitrii: Stelian 2(bani)ca
Mihai Sandulache
Vlad Potra
Dumnezeule : iar Banica(nu mai scapam de el) :lol:
A man can be a very important element in a team, but a man can not make a team. Image
vlad_pop
Lider
Lider

Postby magyari » Mon Dec 15, 2008 2:40 pm

Haideti sa-i scoatem din ecuatie pe arbitrii.......deja cred ca aveti complexe, fara suparare :)))

Arbitrii gresesc in ambele directii, ca sunt oameni. E absolut normal insa faptul ca fiecare observa doar greselile care sunt fluierate impotriva echipei sale. Si la meciul cu Sibiu am auzit "interventii" ale unor spectatori la adresa arbitilor, care comentau si instigau, insa nu cunosc absolut deloc regulamentul aflat in vigoare in momentul de fata.

Haideti sa ne concentram pe joc, pe evolutia mai mult decat stearsa a echipei, care fara doar si poate a avut de suferit din cauza modificarilor recente.

Sa ne consumam energia pe mesaje constructive, sau macar obiective. De ce nu facem analiza comparativa a jucatorilor, aici ma refer in special la cei care au vazut ultimele meciuri ale Otopeniului. Sa vedem unde am avea de castigat, si unde anume suntem clar in minus.....
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby hubatheo » Mon Dec 15, 2008 2:53 pm

Parerea mea (nu e constructiva deloc) e ca vom pierde fara drept de apel. Cu sau fara arbitri. Daca e aceeasi echipa ca la Sibiu, nu avem nici o sansa. Si cei care au fost acolo stiu despre ce vorbesc.

Szabi, am avut odata o discutie asemanatoare despre arbitri. :D Eu personal nu cred ca la meciul cu Brasovul ne-a furat Banica (ne-a dat cateva mingi si noua pe nimic), dar tot asa cum ti-am spus atunci iti spun si acum: la intrarea arbitrilor va fi vacarm in sala. Nu cred ca trebuie apelat la Mama Omida sau marea prezicatoare Norvegia, fiica lui Mercedes SLK, sa ghicim ca a treia oara deja Banica nu va fi primit cu urale.
Jazz 4ever
Image
Image
Image
hubatheo
Lider
Lider

Postby ildi » Mon Dec 15, 2008 4:03 pm

Nici eu nu sper ca vom castiga... doar un pic, chiar nesemnificativ.

Otopeniul s-a intarit foarte mult numaibaschet spune ca o sa ajunga pe locul 6 dupa sezon, inainte de playoff.
ildi
Lider
Lider

Postby magyari » Mon Dec 15, 2008 5:18 pm

Da, este o infrangere normala, daca putem sa catalogam asa, si in cazul in care va fi infrangere. Referitor la arbitrii, parerea mea ramane aceeasi: nu este corect daca ii vom primi exact la fel......oamenii civilizati nu se comporta asa punct :))

Daca greseste omul, atunci sa zicem oarecum este justificat, dar din moment ce omul intra in teren, in calitate de om deocamdata si cu prezumtia de nevinovatie, nu cred ca e normal ( ce am spus-o pe asta ) :))))

Nu in ultimul rand, sa fim cu picioarele pe pamant si sa recunoastem, daca mai exista acea maga conspiratie contra Bc Mures, si arbitrul e super platit sa ne "omoare", oricum vom pierde si nu avem ce face. Un arbitru experimentat va spun eu ca nu se va speria de huiduieli, nici de sticlele care zboare. Deci, cu astfel de manifestari doar noi, sin in planul secund, echipa are de pierdut.

Atata timp cat am fost fair-play, si am incurajat echipa, am avut si rezultate. De cand suntem mari si tari in toate, si avem mereu de impartit ceva, ba cu arbitrii, ba cu antrenorul ( indiferent care e ), ba cu Bubi, ba cu jucatorii, si echipa merge cam la fel......
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby bba10bog » Mon Dec 15, 2008 7:06 pm

La cum arata clasamentul as zice, ca o victorie in meciul cu cei de la Otopeni ne mai tine in viata in lupta pentru play-off.O infragere, sincer inseamana no play-off this year.
Si apropos din cate stiu Obradovici nu va juca la Mures, cica este accidentat (sper sa nu fie accidentat asa cum a fost si Levi de la Cluj.....) :evil:

Si inca ceva parerea mea este ca la faza cu Banica federatia, adica mosia lu madam Tocala, are cea mai mare vina.Adica, scuza-ma daca vezi ca un arbitru in doua meciuri tensionate isi ridica "sala in cap", tu il delegi in aceeasi sala, intr-un meci care se anunta tensionat.Ok veti zice ca arbitri se trag la sorti, da pentru aia federatia putea sa zica Banica tata' tu pentru meciul Mures-Otopeni nu intri in urna, pana la urma nu cred ca era asa de greu.Nu? :x
bba10bog
Lider
Lider

Postby Szabi15 » Mon Dec 15, 2008 11:31 pm

sincer....nu avem nici o sansa,dar o sa fiu acolo,si o sa strig!!HAI :fular:
LET'S GO MURES LET'S GO!!
Szabi15
Lider
Lider

Postby RAdoo87 » Tue Dec 16, 2008 12:00 am

Daca ati vizionat meciul dintre Otopeni si Asesoft , viitorii nostri adversari au jucat destul de bine impotriva campionei; s-au tinut la distanta de 3 puncte in spatele Asesoftului destul de mult timp (abia in sfertul patru s-a desprins Asesoftul la 10 pct.,reusind sa gestioneze avantajul pana la final) si asta fara ca experimentatul Obradovici sa fie in teren. Sa speram ca nu va juca nici cu noi :) .
Eu merg la meci chiar daca ma astept la o infrangere miercuri dar ... poate, poate BCM -ul ne ofera vreo surpriza. :ball:
Hai :fular: !
RAdoo87
Senior
Senior

Postby MT » Tue Dec 16, 2008 12:46 pm

Obradovici are probleme cu rinichii si nu va juca decat cel mai devreme in ianuarie (asta era o informatie aproape oficiala :) pe care am aflat-o inainte d emeciul nostru cu ei). Si intr-adevar nu a aparut nici macar pe banca la meciuri...dar cine stie.
oricum , cu sau fara Obradovic otopeni ramane o echipa deosebit de valoroasa. Daca Muresul invinge va fi o mare surpriza...dar cum se apropie sarbatorile de iarna e clar ca toti vor surprize. :)
|_|
MT
Lider
Lider

Postby csabex » Tue Dec 16, 2008 9:33 pm

Sper ca maine sa umplem sala.Sa strigam :fular: cat mai tare deoarece echipa are nevoie de ajutorul nostru!Adevaratul suporter la nevoie se cunoaste :fular:
csabex
Debutant
Debutant

Postby carlos2022 » Wed Dec 17, 2008 10:32 am

Meciul incepe de la 0-0 teoretic sanse ar mai fi dar ne trebe ceva mai multa vlaga decat in ultimele meciuri,altfel va fi o infrangere normala ca si cele cu sibiu ,cluj sau asesoft ,daca pierdem ambele meciuri ramase din acest an adio play off nu ar mai avea nici un rost de o investitie acum in iarna pt alti jucatori,se poate pregatii strategia pt sezonul viitor daca se urmareste asa ceva la bc mures

Off topic:legat de arbitrii ma deranjeaza numarul mare de greseli indiferent impotriva cui si maniera de arbitraj de o foarte proasta calitatela majoritatea meciurilor din campionat.In alta ordine de idei eu nu pot aplauda pe banica nu sunt de acord nici cu huiduielile care oricun nu au mare efect
carlos2022
Senior
Senior

Postby AlterEgO » Wed Dec 17, 2008 12:02 pm

Ar trebui ca lipsa de vlaga de care se vorbeste sa fie suplinita de activitatea sustinuta a galeriei noastre. Si nu ma refer aici la cei care oricum sunt in picioare incurajand echipa tot meciul... ci la cei la care un scor defavorabil le cam taie vocea. Atunci e nevoie de noi!.. nu doar la victorii avem BC mures, ci si in clipe grele. HAI :fular: GO TIGERS! LET's GET THEM! [voi fi acolo :yeah: ]
Acelasi AlterEgO abandonat abil armonic / Balistic bombardez bolnav blazonul babilonic / Copil creeativ, competitiv, comentator complex...
Image
AlterEgO
Debutant
Debutant

Next

Return to Meciuri si statistici 2008-2009