Da, este o infrangere normala, daca putem sa catalogam asa, si in cazul in care va fi infrangere. Referitor la arbitrii, parerea mea ramane aceeasi: nu este corect daca ii vom primi exact la fel......oamenii civilizati nu se comporta asa punct

)
Daca greseste omul, atunci sa zicem oarecum este justificat, dar din moment ce omul intra in teren, in calitate de om deocamdata si cu prezumtia de nevinovatie, nu cred ca e normal ( ce am spus-o pe asta )

)))
Nu in ultimul rand, sa fim cu picioarele pe pamant si sa recunoastem, daca mai exista acea maga conspiratie contra Bc Mures, si arbitrul e super platit sa ne "omoare", oricum vom pierde si nu avem ce face. Un arbitru experimentat va spun eu ca nu se va speria de huiduieli, nici de sticlele care zboare. Deci, cu astfel de manifestari doar noi, sin in planul secund, echipa are de pierdut.
Atata timp cat am fost fair-play, si am incurajat echipa, am avut si rezultate. De cand suntem mari si tari in toate, si avem mereu de impartit ceva, ba cu arbitrii, ba cu antrenorul ( indiferent care e ), ba cu Bubi, ba cu jucatorii, si echipa merge cam la fel......