Sa nu ma inteleaga gresit nimeni, nu il acuz nici pe domnul Corui, pentru care am un imens respect, nici de partea lui nu sunt, incerc sa fiu obiectiv. Cum putem noi sa ajutam echipa?
Ce tine de noi, zic eu, ca am facut, si facem. Suntem dispusi sa infiintam un forum din banii nostrii, sa infiintam un site, in cazul in care nu ne ajuta clubul, din motive clare si de inteles, ne deplasam pe costul nostru la meciurile din deplasare.
Un singur lucru zic eu ca am putea sa asteptam din partea echipei........si anume, chiar daca sunt multe probleme, pe teren sa incerce sa lupte, asa cum a facut si face la fiecare meci Trif, Vajda. Domnul Corui, careva zicea ca nu poate sa faca mai mult, nu poate urca pe teren.....iata ca a facut si acest lucru. Am deosebit respect pentru acest om, insa trebuie sa recunoastem ca sunt probleme care trebuiesc rezolvate, altfel o sa ramana echipa fara oameni in sala. Dupa prestatia cu Sibiu, dar mai ales cu Arad...............O echipa de div A sa nu reuseasca sa treca de 50 de puncte fara emotii ?? Va rog sa ma scuzati, dar o echipa de juniori, bine pusa la punct, cu spirit de lupta, cu jucatori ambitiosi poate realiza acelasi scor.............si sa nu luam iarasi partea cu aruncarile libere
Deci, ca si o concluzie, cineva de la club, sunt convins ca ar avea obligatia sa faca ceva in acest sens........nu de alta, dar cu meciuri de genul BC Mures - West Petrom cine ne-ar mai da bani sa ajutam echipa, cand lipseste pana si dorinta de victorie a jucatorilor?,......noi cativa iubitori de baschet oricum o sa venim, chiar daca o sa fim doar 3-4 persoane de fata, dar asta nu va ajuta echipa, si totul o sa fie degeaba.........
Mai "reparati" ce se poate pana nu este totul pierdut