Demisia!

Legatura cu staff-ul echipei

Moderator: Grup moderatori

Demisia!

Postby laci_free » Mon Mar 20, 2006 2:54 pm

Acum cand ne luptam cu echipe mai puternice diferenta dintre antrenorii altor echipe si D-nul Corui este evidenta.
Eu l-as propune pe Corui in functia de Director Tehnic.

In cea ce priveste calitatile lui de antrenor, am avut dubii in ultimii doi ani dar anul acesta sa dovedit a fi mai degraba un coleg pentru jucatori decat un antrenor.

Nu doresc sa incep a detaila greselile grave pe care le face, insa ii rog pe cei care ma vor contrazice in acest forum si vor spune ca este un atrenor bun sa detaileze punctele lui forte cu privire la antrenorat.

Repet omul Corui Mihai este un om deosebit si avem nevoie de el in continuoare deorece devotamentul si daruirea lui ne poate ajuta!â
... cunostintele lui de antrenor insa NU!!!

In consecinta cer conducerii clubului DEMISIA antrenorului principal!!!!!
laci_free
Lider
Lider

Postby rady » Tue Mar 21, 2006 12:28 am

Pai.. in primul rand daca vezi o problema, propui si o solutie nu? :) Bun, deci pe cine ai vedea tu antrenor in locul lui Mihai Corui avand in vedere situatia financiara cu care se confrunta clubul?
:photo: There's ni "I" in "TEAM".. but there's "I" in "WIN". MJ
Image
rady
p.e.s.t.e.

Postby valaki » Tue Mar 21, 2006 12:32 pm

de ce trebuie sa dam in oameni fara sa stim ce se petrece ? probabil ca d-nul corui nu este un antrenor bun , dar sa fim realisti . el a fost singurul care a ramas langa echipa cand am fost pe nicaieri si acum am ajuns sa-l huiduim . parerea mea ca spectator este ca se fac greseli , dar greselile sunt omenesti si arata ca cineva se implica ! de ce nu cerem atunci demisia jucatorilor care nu au luptat (cel putin la meciul cu aradul ) d-nul corui nu poate (din pacate ) sa mai intre in teren si sa joace . haideti sa fim mai realisti si sa incercam sa ajutam echipa , nu sa o dezbinam . sa ne gandim ce putem face de acum incolo ca sa scapam de retrogradare . nu sa acuzam in stanga si-n dreapta pe toata lumea
valaki
Incepator
Incepator

Postby magyari » Tue Mar 21, 2006 12:48 pm

Sa nu ma inteleaga gresit nimeni, nu il acuz nici pe domnul Corui, pentru care am un imens respect, nici de partea lui nu sunt, incerc sa fiu obiectiv. Cum putem noi sa ajutam echipa?
Ce tine de noi, zic eu, ca am facut, si facem. Suntem dispusi sa infiintam un forum din banii nostrii, sa infiintam un site, in cazul in care nu ne ajuta clubul, din motive clare si de inteles, ne deplasam pe costul nostru la meciurile din deplasare.

Un singur lucru zic eu ca am putea sa asteptam din partea echipei........si anume, chiar daca sunt multe probleme, pe teren sa incerce sa lupte, asa cum a facut si face la fiecare meci Trif, Vajda. Domnul Corui, careva zicea ca nu poate sa faca mai mult, nu poate urca pe teren.....iata ca a facut si acest lucru. Am deosebit respect pentru acest om, insa trebuie sa recunoastem ca sunt probleme care trebuiesc rezolvate, altfel o sa ramana echipa fara oameni in sala. Dupa prestatia cu Sibiu, dar mai ales cu Arad...............O echipa de div A sa nu reuseasca sa treca de 50 de puncte fara emotii ?? Va rog sa ma scuzati, dar o echipa de juniori, bine pusa la punct, cu spirit de lupta, cu jucatori ambitiosi poate realiza acelasi scor.............si sa nu luam iarasi partea cu aruncarile libere :(

Deci, ca si o concluzie, cineva de la club, sunt convins ca ar avea obligatia sa faca ceva in acest sens........nu de alta, dar cu meciuri de genul BC Mures - West Petrom cine ne-ar mai da bani sa ajutam echipa, cand lipseste pana si dorinta de victorie a jucatorilor?,......noi cativa iubitori de baschet oricum o sa venim, chiar daca o sa fim doar 3-4 persoane de fata, dar asta nu va ajuta echipa, si totul o sa fie degeaba.........
Mai "reparati" ce se poate pana nu este totul pierdut
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby laci_free » Wed Mar 22, 2006 12:22 pm

rady wrote:Pai.. in primul rand daca vezi o problema, propui si o solutie nu? :) Bun, deci pe cine ai vedea tu antrenor in locul lui Mihai Corui avand in vedere situatia financiara cu care se confrunta clubul?

Vad o problema in cunostintele tehnice ale antrenorului si in lipsa de disciplina tactica si extrasportiva a jucatorilor pe care un antrenor * l-ar putea impune.
Avand in vedere ca nu stiu situatia financiara exacta a clubului nu pot sa ma pronunt in cea ce priveste un alt antrenor.
Totusi il stiu de exemplu pe Stef Zakarias din Tg.Mures care este un tehnician cu mult mai multe cunostinte.

* - sa nu o luam chiar asa, ca se poate interpreta ...
Magyari
laci_free
Lider
Lider

Postby laci_free » Wed Mar 22, 2006 12:28 pm

valaki wrote:de ce trebuie sa dam in oameni fara sa stim ce se petrece ? probabil ca d-nul corui nu este un antrenor bun , dar sa fim realisti . el a fost singurul care a ramas langa echipa cand am fost pe nicaieri si acum am ajuns sa-l huiduim . parerea mea ca spectator este ca se fac greseli , dar greselile sunt omenesti si arata ca cineva se implica ! de ce nu cerem atunci demisia jucatorilor care nu au luptat (cel putin la meciul cu aradul ) d-nul corui nu poate (din pacate ) sa mai intre in teren si sa joace . haideti sa fim mai realisti si sa incercam sa ajutam echipa , nu sa o dezbinam . sa ne gandim ce putem face de acum incolo ca sa scapam de retrogradare . nu sa acuzam in stanga si-n dreapta pe toata lumea

Probabil esti un spectator mai nou care nu a vazut toate meciurile echipei de baschet de cand e antrenata de D-ul Corui.
Nu contest in nici un fel daruinta si devotamentul dansului si stiu bine ca fara el baschetul muresean ar fi disparut. (eu l-as vedea mai degraba ca un director tehnic sau vicepresedinte de club)
Cred insa ca in cazul in care au aparut noi sponsori si jucatori avem nevoie si de o schimbare pe banca tehnica.
laci_free
Lider
Lider

Postby laci_free » Wed Mar 22, 2006 12:33 pm

magyari wrote:O echipa de div A sa nu reuseasca sa treca de 50 de puncte fara emotii ?? Va rog sa ma scuzati, dar o echipa de juniori, bine pusa la punct, cu spirit de lupta, cu jucatori ambitiosi poate realiza acelasi scor.............
Mai "reparati" ce se poate pana nu este totul pierdut

... AI DREPTATE!!!!

... insa o echipa bine pusa la punct, cu spirit de lupta si cu jucatori ambitiosi depinde si de un antrenor bun!

"Mai "reparati" ce se poate pana nu este totul pierdut"
laci_free
Lider
Lider

Postby magyari » Wed Mar 22, 2006 12:57 pm

In primul rand ar trebui sa se ajunga la o relatie de prietenie, de camaradenie intre jucatori.

Pe de alta parte, si disciplina jucatorilor, anumitor jucatori, ne duce cu gandul la vremurile comuniste, la comportamentul functionarilor in speta........cica noi am fi pentru ei in sala, si nu invers. De ce nu invata ce se poate macar de la stranieri ?
De ce lipsa de seriozitate a jucatorilor atat pe teren, cat si in afara acestuia ?
De ce ai nostrii nu pot nici macar se se salute intre ei, doar americanii ?
De ce nu se incurajeaza unul pe altul, mai degraba injura si se cearta ....
De ce numai americanii sunt "prietenosi", mai mereu zambesc si iau in considerare si publicul........

sunt multe intrebari, fara raspuns momentan, la care "cei de sus", din club ar trebui sa fie atenti
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby marker » Wed Mar 22, 2006 11:54 pm

nu il vreti pe vulc? noi vi-l dam cu placere :wink:
PRIZONIERII UNEI SINGURE CREDINTE
marker
Debutant
Debutant

Postby haie » Thu Mar 23, 2006 7:18 am

Daca ar veni din pasiune, ca si dl. Corui, cu placere, doar ca secund!
Noi ne-am multumi si cu Darnell Clavon si Brian Evans la schimb cu americanii nostri. :D :lol:
Last edited by haie on Thu Mar 23, 2006 2:32 pm, edited 1 time in total.
haie
Moderator
Moderator

Postby Dan » Thu Mar 23, 2006 12:27 pm

Faptul ca s-a ajuns la acest tip de discutie, demonstreaza ca acesta este un forum liber si fara prejudecati, unde fiecare poate sa-si spuna parerea pro sau contra atita timp cit se incadreaza in limitele bunului simt.

Parerea mea personala este ca totul se leaga de motivatia care o au jucatorii, si care este de doua feluri: materiala - prin salarii stipulate in contractele jucatorilor si emotionala - prin incurajarile primite din partea suporterilor. Partea a doua este asigurata de catre publicul cald si galeria care sta alaturi de echipa la fiecare meci. Din pacate la primul capitol stam prost si asta e cauza la ce se vede pe teren.

Asta e echipa si eu o indragesc asa cum e. E ca si cind ai avea un copil, care sa zicem ca nu are note bune la matematica. Il certi, il dojenesti si il mai si bati daca e cazul, dar nu il abandonezi. :wink:
Image
Dan
Resigned
Resigned

Postby laci_free » Mon Mar 27, 2006 1:32 pm

Dan wrote: Asta e echipa si eu o indragesc asa cum e. E ca si cind ai avea un copil, care sa zicem ca nu are note bune la matematica. Il certi, il dojenesti si il mai si bati daca e cazul, dar nu il abandonezi. :wink:

...ar trebui sa dam copilul la meditatii! ... deci tre sa cautam un profesor bun!!!!
laci_free
Lider
Lider

Postby Dan » Mon Mar 27, 2006 1:43 pm

laci_free wrote:...ar trebui sa dam copilul la meditatii! ... deci tre sa cautam un profesor bun!!!!

Ca sa ai parte de un profesor bun, ai nevoie de bani. Si exact de asta a fost vorba pina acum. Sa vezi numai daca se aloca bani de la bugetul local ce echipa buna va fi.

Asa ca o curiozitate, spune-mi citi copii ai ?
Image
Dan
Resigned
Resigned

Re: Demisia!

Postby hubatheo » Thu Mar 20, 2008 5:44 pm

pioca16 wrote:Alt Dumnezeu :))
Unde te-ai gasit si tu?

Nu dumnezeu, om normal, moderator care face ce trebuie. Topicul este pentru meciul de la Vilcea, iar majoritatea posturilor n-au nimic de-a face cu asta. Singurul lucru unde a gresit Dan este ca nu a dat ban la mai multi care in ciuda atentionarii au continuat sa posteze aceleasi idei over and over again. Faptul ca postezi de zece ori "Corui sa-si de a demisia" nu va contribui cu nimic la binele echipei, ci da de banuit ca in spatele unor oameni care altceva nu pot sa zica in afara de asta se afla grupuri de interese care vor sa profite de scaderea de forma a BCM.
Si eu am avut unele comentarii in legatura cu pregatirea echipei, dar am incercat sa le formulez civilizat si pe cat se poate constructiv. Stiu ca nu poate fi toata lumea poet, dar cei care considerati ca s-a facut o nedreptate prin banarea lui Morpheus, va rog sa-i comparati posturile cu un post de-al lui Geza de exemplu... no comment
Subscriu ca rea-vointa trebuie eliminata.
Jazz 4ever
Image
Image
Image
hubatheo
Lider
Lider

Re: Demisia!

Postby Obi van Kenobi » Thu Mar 20, 2008 5:57 pm

Singurul lucru pe care as dori sa il aflu ar fi de ce numai Morpheus a primit ban? Si de ce a primit ban direct? Si ce a spus asa de deplasat incat sa primeasca ban si nu avertisment. A injurat sau folosit cuvinte obscene? Unde scrie in regulamentul forumului ca se da ban direct pentru post off topic? Sau pentru exprimarea parerii, fie ea chiar critica.

Democracy rules!

Poate iau si eu un ban definitiv pentru acest post.
May the force be with you.
Obi van Kenobi
Debutant
Debutant

Next

Return to Mesaje de la/catre conducerea clubului