BCMUS Pitesti - BC Mures A fi sau a nu fi... in play-off

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BCMUS Pitesti - BC Mures A fi sau a nu fi... in play-off

Postby alex integrame » Sun Mar 25, 2007 1:48 pm

MM, astept de vreo 5 ore :( sa deschizi topicul pentru meciul de la Pitesti... drept pentru care, fara suparare, incep eu...

Avancronica meciului, in versuri:

Meci mare, marti la Pitesti,
Dupa esecul cu Ploiesti,
Cand am dovedit din nou,
Ca putem sa facem show,
Pe parchet si in tribune,
Indragim un singur nume!
BC Mures te iubim :fular:
Mereu alaturi o sa-ti fim!
Va fi un joc dificil,
Cu un team redutabil,
Play-offul se vede-n zare,
Jucam cu determinare!
Jay va fi din nou cosgeter,
Si in aparare mester,
Trif va fi precum un scut,
Imposibil de trecut!
Bryan va da la cos precis,
Exact ca un lunetist,
Szaszgaspar va demonstra iar,
C-are valoare de All Star,
Cooley va fi MVP,
Pe pitesteni ii va ameti, :ball:
Jakab, atat cat va juca,
De sarcini se va achita,
Troy va fi fara egal,
Sub panou n-are rival,
Treitele lui Pora, jos palaria,
Vor extazia galeria! :fular:
„Tigrii“ nostri vor invinge,
De fericire vom plange,
O vom face si pe asta,
Abia asteptam fiesta!!!
Go BC Mures, Go!!!
:fular:

alex integrame
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Mar 25, 2007 1:51 pm

Frumos versurile!!! Sper sa castigam.... nu cred ca e posibil dar ar fii cel mei bine sa terminam campionatul pe locul 7!!! Sper din tot sufletul sa castigam vom fii alaturi de echipa!!!! Si la bine si la rau!!! LUPTA MURES :fular: :fular:
MinM
Lider
Lider

Postby -=MM=- » Sun Mar 25, 2007 1:55 pm

Alex, da, azi noapte eram prea obosit iar astazi doar acuma m-am trezit. In orice caz, doar rog un moderator sa editeze numele topicului in:

BCMUS Pitesti vs BC Mures, 27.03.2007 (A fi sau a nu fi...in Playoff?)
Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby bcmgirl » Sun Mar 25, 2007 2:40 pm

Intradevar va fi un meci dificil si mai ales ca va arbitra Ciulin din cate stiu :( sa speram totusi ca castiga echipa care merita.Sunt faine versurile Alex. :fular:
Aleo,Aleo Sibiu si Mures striga jos cu Asesoft!!!!!!!!
bcmgirl
Junior
Junior

Postby Panda » Sun Mar 25, 2007 3:26 pm

Nu cred ca Ciulin e principala noastra problema .Sper ca jucatorii sa si revina psihic si fizic pina marti dupa meciul solicitant de sambata.Incerc sa mi pastrez optimismul si sper intr-o victorie a baietilor .Desi pitesti ne a invins chiar acasa la noi ,sper ca de data asta altfel vor sta lucrurile in teren deoarece o sa joace si Jay -un jucator care isi asuma din ce in ce mai multe responsabilitati in joc si este intr-o crestere evidenta de forma .Cu un joc colectiv bun si o forma buna a baietilor vom obtine victoria si implicit calificarea in play off probabil de pe pozitia a 8 a si ne vom reintalni cu "amicii" nostrii de la ploiesti.
:clap: :fular:
Panda
Senior
Senior

Postby MT » Sun Mar 25, 2007 5:25 pm

Daca Otopeni castiga la Brasov iar Gazul cu Valcea - rezultate care nu ar fi surprize de altfel - pentu un ultim loc care duce in playoff se pare ca va veti lupta indirect cu sibienii (in ipoteza ca ei nu vor invinge la Ploiesti, ceea ce nu este totusi 100% sigur). Ceea ce - dupa marea iubire reciproca pe care v-ati aratat-o - seamana destul de mult cu o cearta intre indragostiti. :lol:

Imi doresc insa sa reuseasca ambele echipe sa treaca mai departe. Daca va fi sa fie numai una, sper sa fie Muresul aceea.
Bafta!
|_|
MT
Lider
Lider

Postby magyari » Sun Mar 25, 2007 5:25 pm

O mare rugaminte, chiar ar fi deja timpul sa atingem acel stagiu al "maturitatii" in care sa ii lasam pe arbitrii si sa ne vedem de problemele noastre. Deja incepem sa fim jalnici, la fiecare meci, doar de arbitrii vorbim......
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby MinM » Sun Mar 25, 2007 7:27 pm

Asa cum ai zis magyari... la otopeni cine a arbitrat Ciulin poate a gresit la cateva faze am fost acolo am vazut dar nu din cauza ei am pierdut fiidca am jucat slab in ultimele doua sferturi nu am avut aparare.. eu zic daca mergem acolo sa-i lasam in pace pe arbitrii orice s-ar intampla... nici macar sa nu strigam ce am strigat la otopeni "Ciulin te iubim cand de tine nu gasim" !! Sper ca nu voi rgreta acest mesaj dupa meci dar cred ca nu!! :fular: Fortza Mures daca o sa jucam cum am jucat cel putin cu asesoft-ul o sa-l batem daca nu asta este si atunci sa speram ca macar Sibienii o sa-l bata pe Asesoft!! Tigru pana la moarte!!! :whistle: :ball:
MinM
Lider
Lider

Postby B E L A » Sun Mar 25, 2007 7:34 pm

min m eu altceva am inceput sa strig dar nu vreau sa scrie pt ca iarasi primesc avertizare!!!
B E L A
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Mar 25, 2007 7:41 pm

ok!! RESPECT BELA!! Pana la urma vii la pitesti??!! Sper sa vii si acuma sa aude toata lumea ce vei striga!!! Si trebuie sa credem in sansele noastre problema mea este ca vom intalni iarasi pe asesoft-ul care sincer ma face sa plang nu mai vreau sa vad echipa aia la noi in mures!!! Daca totusi sper sa pleaca invins chiar daca si asa la meciurile ei de acasa vom pierde!! Am mai scris nu conteaza asa de mult!! Pt. mine ieri am obtinut o victorie si in acest sezon pt. mine BC Mures este campioana si l;a anu sa speram ca nu numai pt. noi mureseni!!! :ball: :fular:
MinM
Lider
Lider

Postby B E L A » Sun Mar 25, 2007 7:45 pm

Min M stiu ca pt uni sunt o persoane foarte importanta in galerie dar dupa toate cele intamplate ieri ma retrag din galerie si cand ma mai duc la un meci de B.C.M. ma duc ca un sinfur spectator!!!si am lipsit de la scoala 2 saptamani pt ca la otopeni mam inbolnavit si ce ar spune diriginta????
B E L A
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Mar 25, 2007 7:49 pm

De ce ce s-a intamplat ieri?? Nici eu nu's in galerie joi ati scris si pe mine dar din pacate eu vin la fiecare meci cu mai multe prieteni din care unii nu vor sa vina la galerie sau nu au posibilitatea lucru... putin timp... as vrea sa stiu ce s-a intamplat sper nu ati certet.... ma rog poate te razgandesti sa fie asa!! Daca nu oricum stiu ca si tu vei face galerie la randul tau cum facem si noi si incet incet toata sala!! Ieri sala a fost superba se prinde foarte repede!! Fortza Mures !! Oricum toti vom ramane Mureseni si ne vom sustine echipa iubita!! RESPECT!! :fular:
MinM
Lider
Lider

Postby B E L A » Sun Mar 25, 2007 7:53 pm

Min M acuma ma las de tot mam certat cu cineva de la federatie daca stiu bine de la mures!!!pt ca eu sunt pus sa iau josz banerele si cand toata lumea era plecat atuncea comenta ca dc intu pe tere n si am spus sa iau josz banerele !!!si dupa acea a comentat ceva si eu am spus inapoi si mia spus ca numai am ce cauta in sala si nici nu ma lasa inauntru si tiam spus ma duc ca un simplu sp[ectator !!!dar niciodata no sa uit de ECHIPA MEA B..C.MURES!!! :fular:
B E L A
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Mar 25, 2007 7:57 pm

Ok!! Respect pt. BELA!! Si RUSINEEEEEEEEEE pt. cel care a comentat!!! Nu e de ajuns ca mult timp stai acolo sa juti ...etc... sunt sigur ca si tu ai avea ce face ca presupun ca mai ai si alte probleme decat Suporter!! CEva NOrmal!! RUSINEEEEE!!!!! :fular: :fular: hai ca mergem impreuna la meciuri :P
MinM
Lider
Lider

Postby adrianacooley » Sun Mar 25, 2007 7:58 pm

BELA fara tine galeria ar fi mai saraca,noi te vrem inapoi ,poate exista sanse de reconciliere.Te rog razgandeste-te pls
adrianacooley
Senior
Senior

Next

Return to Meciuri si statistici 2006-2007