BC Mures - Gaz Metan Medias, 24.02.2007 [98 - 77]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BC Mures - Gaz Metan Medias, 24.02.2007 [98 - 77]

Postby -=MM=- » Sun Feb 18, 2007 2:22 pm

Propun sa uitam de meciul cu Oradea si sa ne facem de cap in meciul cu Medias :D De la inceput va avertizez: VENITI IN ALB!!! sau nu va lasam inauntru :D Va fi un meci greu si echipa are nevoie sa fim si noi in forma :D Mediasul vine dupa o infrangere pe teren propriu impotriva Otopeniului, 71 - 75. La Medias se afla probabil cel mai bun recuperator din campionat, Gabriel Hughes, cu o medie de 13.7 RPG...La PPG conduce Dubrey Black, cu o medie de 20.8 PPG si Tyrone Mitchell la APG cu 3.9...O echipa foarte buna care ne poate pune probleme. In pauza competitionala s-a jucat un amical la noi acasa intre cele doua echipe, Muresul castigand cu 90 - 80, insa Mediasul a jucat fara Hughes care era accidentat. La noi Jay debutase si nu era in forma inca...Ce pot sa spun, va fi un meci greu, un meci echilibrat, in care publicul nostru minunat va fi un factor important...Meciul din tur:

GAZ METAN Medias - BC Targu Mures 93- 80, 11.11.2006

Deci repet, PREZENTA IN ALB OBLIGATORIE, mai ales pentru membrii galeriei, sa dam si noi tonul la aceasta idee...In Playoff va fi altceva, atunci tot publicul va trebui sa fie in alb...:fular: :fular: si ne vedem sambata!! Pana sambata, cu putin noroc, vor fi gata niste "surprize" :)

Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby Ricky » Sun Feb 18, 2007 2:53 pm

Da , pana acum nici nu m-am gandit , ca meciul cu Mediasul poate fii atat de important pt. noi . Avand in vedere , ca in aceasi etapa se vor organiza si meciurile :
Timisoara - Sibiu , respectiv Cluj Napoca - Pitesti ..... este absolut obligatoriu ca BC Mures sa castige acest meci ! Avand victoria de partea noastra , orice rezultat din meciurile mai sus mentionate , ne poate fii de folos ! :yeah:
Asa ca este nevoie , inca odata de o afluenta mare , din partea publicului - si speram ca echipa sa uite esecul de la Oradea , si sa joace intr-o forma cu care ne-au obisnuit si pana acuma ! :fular:
Welcome to the Jungle - 2010 Playoffs
Ricky
Lider
Lider

Postby Lehel_KBull » Sun Feb 18, 2007 3:34 pm

Sambata o sa inceapa numaratorea inversa pt un loc in play-off pt mai multe echipe,intre care si :fular:
Echipa noastra trebuie sa arate acum mai mult ca oricand de ce este in stare.
Echipa noastra nu o sa dispuna de ajutor din partea "altora",asa ca fiecare eventuala victorie va fi una muncita si meritata.Sa speram ca ne vom bucura si sarbatori de cate mai multe victorii de acest gen.......
...incepand cu SAMBATA!!! :D

:fular: :fular: TOGETHER!!! :fular: :fular:

PS:Medias...JUNGLA te asteapta!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Lehel_KBull
Lehel_KBull
Lider
Lider

Postby robibcmures11 » Sun Feb 18, 2007 4:04 pm

meciul asta trebuie castigat neaparat!!nu uitati ca mai este meciul medias-cluj care ar putea fi decisiv in deciderea clasamentului final si chiar al echipelor calificate in play-off!ca sa nu avem probleme trebuie sa castigam cu min 14 puncte!!dar ca un joc ca impotriva clujului sau a lui dinamo tre sa ii batem la 20 puncte!!!dar nu trebuie subestimata niciodata echipa adversa!!!!!!!!toti cei care vin sa vine in alb!!!!!!!! :fular: :fular: :fular: :fular:
robibcmures11
Senior
Senior

Postby Panda » Sun Feb 18, 2007 4:33 pm

Scuzati pt off topic.Imi poate spune cineva care este departajarea in cazul a mai multor echipe aflate la egalitate dupa terminarea campionatului?Rezultatul direct este primul criteriu?
Panda
Senior
Senior

Postby artagnan » Sun Feb 18, 2007 5:10 pm

Sper sa castigam sambata cu Mediasul.

Insa sa nu uitam, ca va fi un meci extrem de greu.

Sa speram ca nu se va repeta situatia de la Oradea... ca meciul sa se decida in ultimile minute.

Meciul trebuie transat mult mai devreme.

Inca o data: :fular: :fular: :fular:
artagnan
Debutant
Debutant

Postby Szekely » Sun Feb 18, 2007 6:17 pm

Sunt de acord cu voi.... Cred ca e cel mai important meci din retur...Asa ca haideti intr-un numar cat mai mare sa-i sustinem pe baieti nostri!!! :D P.S.: ALB!!!! :D Hai :fular: :fular: :fular: [/b]
Szekely
Senior
Senior

Postby AnDy » Sun Feb 18, 2007 8:05 pm

shi eu voi fi alaturi de echipa shi de galerie sambata ... este foarte importat poate una din cea mai importanta etapa .. trebuie sa batem pentru a mai spera la play-off !! Deci FORZA B.C. MURESH!!!! :fular: :fular: :yeah: :yeah:
AnDy
Lider
Lider

Postby Razvy » Sun Feb 18, 2007 8:06 pm

sa veniti toti in alb!!!!ii batem pe gaz metan!!!!!!!trebuie sa fim optimisti!!!
fortza MURESU!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Razvy
Senior
Senior

Postby Szekely » Sun Feb 18, 2007 8:07 pm

Cine nu vine in alb nu intra!!!! :D Speranta moare ultima!!! :D Hai :fular: :fular: :fular:
Szekely
Senior
Senior

Postby AnDy » Sun Feb 18, 2007 8:08 pm

off-topic scz ::: razvy te rog schimba shi tu poza ca sunt multe altele mai interesante pentru tine .. :?
AnDy
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Feb 18, 2007 8:29 pm

Normal ca vom bate pe medias-ul!! Veniti toti in alb asta sciem de un an pe forum dar iata fara rezultate ca oamenii nu intra pe net sa se uite..... degeaba:( Eu degeaba ma duc in alb voi degeaba ca oamenii nu prea se prind daca dintr-e 3000 suntem vreo 200 in alb asortati peste tot!! Trebuie gasit o solutie!!!
MinM
Lider
Lider

Postby AnDy » Sun Feb 18, 2007 8:34 pm

shi eu voi veni in WHITE la meci shi le spun shi prietenilor care vin cu mine sa se imbrace in alb shi eu zic ca la intrare cand intra oamenii sa li se dea o invitatzie ori sa ii roage sa incerce ca la meci sa vina in alb pentru ca alb=pace .... shi eu zic ca o sa arate sooper .. :D :fular: :fular:
AnDy
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Feb 18, 2007 8:37 pm

La asta m-am gandit si eu ar fii bine ca oamenii sa primeasca o data bilete pe care ar arata sa spunem alte sali unde oamenii se imbraca aproape la fel si sa fie rugati sa vina la meciul urmator in alb!! si poate asa ar avea cea rezultate...
MinM
Lider
Lider

Postby MinM » Sun Feb 18, 2007 8:44 pm

Uitati de exemplu la real un tricou alb a costat 5lei cat este biletul ar fii bine daca s-ar putea sa gasim o firma ceva care sa poata faca tricouri ieftine simple!! Si sa dea oameniilor la intrare biletele cu care pot comanda cate tricouri vreau pe care ar completa si ar depune intr-o cutie dupa meci(problema este ce ar trebui sa scrie pe acel bilet CNP-ul sau nr. de telefon sa fie sigur.... nu am ideie....ce parere aveti?) ??? CE PARERE AVETI spuneti ceva idei!! :fular: :fular: :flag: :flag:
MinM
Lider
Lider

Next

Return to Meciuri si statistici 2006-2007