BC Mures - U Mobitelco Cluj, 12.02.2007 [94 - 83]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BC Mures - U Mobitelco Cluj, 12.02.2007 [94 - 83]

Postby -=MM=- » Sun Feb 04, 2007 3:45 pm

In sfarsit un meci acasa! Dar nu orice meci...Totusi, vin baietii de la U-Mobitelco Cluj, una dintre marile forte ale acestui campionat. Cu acest imens Marcel Tenter, unul dintre cei mai mari baschetbalisti din campionat in acest moment, cu o experienta de invidiat, cu acel Ramel Allen, un pivot puternic care ne va crea multe probleme, cu acel Mihai Silvasan, "Grasul", care are o mana atat de sigura...si cu multi alti jucatori...Clujul are o echipa foarte buna, in care se investeste serios si se asteapta rezultate (spre deosebire de Ramnicu-Valcea, la Cluj se investeste in jucatori, nu in arbitri :lol:), fapt dovedit de parcursul bun al Clujului in Europa. Meciul din tur:

U Mobitelco Cluj Napoca - BC MUREÂŞ Tg. MureÂş 101- 80, 28.10.2006

Acesta a fost primul meci in care pot spune ca am fost mandru de galeria si de publicul nostru...Am fost in jur de 40-50 de oameni la Cluj, ceea ce, pentru o echipa care anul trecut retrogradase, este totusi ceva...Meciul a fost bun al baietilor, dar este o diferenta...Atunci la Cluj juca LeVar Seals, iar la noi nu juca Jay Anderson ;) Totodata, cei care au fost la meci isi amintesc, au fost cateva greseli de arbitraj, Trif fiind eliminat destul de repede cu 5 greseli...Iar atunci, omul numarul unu al Clujului a fost Cory Jenkins, care nu mai joaca :) Deci, astept meciul cu nerabdare si sper ca la finalul meciului sa putem sa spunem in continuare: NEINVINSI in 07

Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby Iv3rson » Sun Feb 04, 2007 3:54 pm

sa speram ca victoria de la Valcea le va oferi un moral excelent baietilor pentru confruntarea cu Clujul si de ce nu, sa reediteze meciul cu Dinamo pe care l-au castigat tot dupa o frumoasa victorie "in afara" :fular:
Image
Iv3rson
Senior
Senior

succes!

Postby csu fan » Sun Feb 04, 2007 4:07 pm

sper sa le scoateti baschetul din cap clujenilor. urcarea noastra in clasament (si a voastra :D ) depinde de asta. silvasan parca are nu stiu ce probleme si nu o sa joace....dar nu stiu sigur, parca era grav. oricum noi iam batut la ei in sala si am fo vreo 200 de oameni...ce satisfactie... :yeah: :yeah: :yeah: clujul chiar este o echipa de batut!!! succes! hai csu & :fular:
Hai CSU intotdeauna peste U.
csu fan
Debutant
Debutant

Postby oxxide » Sun Feb 04, 2007 4:41 pm

O mare problema, dupa mine, este absentza lui Bryan. Nu am auzit nimic 100% sigur, dar din cate stiu eu nu va juca cu Cluju`. Dupa meciul de la Rm Valcea sper ca si rezervele sa fi prins gustul meciurilor aprinse si nu vad de ce nu l`ar suplini cu brio. :bcm:
oxxide
Lider
Lider

Postby laci_free » Sun Feb 04, 2007 5:15 pm

Asteptam o confirmare oficiala despre conditia fizica a lui Bryan!
Fara el va fi greu dar nu imposibil. ... tactica noastra ``run&gun`` va fi perfect contra batranilor din Cluj! ... aparare agresiva, contraatacuri taioase si pac-pac-pac!!!
... in rest zgomotul facut de public in meciul cu Dinamo trebuie sa se repete din nou la atacurile clujenilor ... (daca tot vom avea bannerul WELCOME TO THE JUNGLE)
laci_free
Lider
Lider

Postby maverick » Sun Feb 04, 2007 5:39 pm

Ar fii o pierdere mare daca Brian nu va putea juca nici cu Clujul,am avea nevoie de el in acest meci,dar putem sa castigam,si trebuie sa castigam.Am face un pas mare inainte daca am invige Clujul.Publicul din nou va fii al 6-lea jucator,si daca Brian nu va putea evolua si in publicul va trebui sa tina si locul lui,atunci trebuie si mai mult sa sustinem echipa,dar totusi sa speram ca va juca.
maverick
Debutant
Debutant

Postby rady » Sun Feb 04, 2007 5:49 pm

oxxide wrote:O mare problema, dupa mine, este absentza lui Bryan. Nu am auzit nimic 100% sigur, dar din cate stiu eu nu va juca cu Cluju`. Dupa meciul de la Rm Valcea sper ca si rezervele sa fi prins gustul meciurilor aprinse si nu vad de ce nu l`ar suplini cu brio. :bcm:

cooley mi-a zis aseara ca se simte mai bine si ca e foarte probabil sa joace sambata ;)
rady
p.e.s.t.e.

Postby -=MM=- » Sun Feb 04, 2007 6:38 pm

Da, am vorbit si eu cu Dl. Corui si mi-a spus ca Bryan vroia sa joace si cu Ramnicu-Valcea daca era dupa el :) Mi-a spus ca e un baiat puternic si ca se va reface rapid, deci, sunt sanse sa joace in meciul cu Cluj. Si daca nu va juca, echipa are un moral excelent si poate sa invinga pe oricine acasa, am mai spus-o si voi mai spune...Acasa suntem invincibili! Asesoft, va asteptam in infern! :D

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby MT » Sun Feb 04, 2007 6:49 pm

In primul rand, din pacate pentru Cluj Silva nu va juca, o dubla hernie de disc punandu-i sub semnul intrebarii nu numai acest sezon cat si viitorul ca sportiv :(

In al doilea rand s-ar putea sa se intoarca LeVar din State, acum ca este linistit si si-a vazut baietelul nou-nascut ar putea sa-si aminteasca si de cei care il iubesc la Cluj...

In al treilea rand, sansele (dupa mine) sunt echilibrate. Din ce am vazut in ultimul meci (amicalul din ianuarie) exista o placuta exuberanta in joc a echipei voastre, care poate pune mari probleme unei echipe cu o aparare lenta sau insuficient de stricta. Ma rog, nu e (de obicei) cazul Clujului...dar nu se stie niciodata. Mai ales ca acum traversam o criza adanca, cu radacini mai mult in psihic...

Oricum (parere personala) va fi unul dintre cele mai grele meciuri din deplasare ale lui U din returul acesta. Muresul concureaza in mod serios la titlul de cea mai spectaculoasa echipa din campionat, iar "sperantele" de genul "poate intram in playoff" trebuie sa dispara din capul suporterilor , corect este sa va intrebati daca treceti sau nu de semifinale...

Si ca o ultima (si personala) remarca, acesta este unul dintre cele 2 meciuri pe sezon in care tin mai mult cu echipa adversa Muresului ....

Fie sa invinga cel mai bun...in urma unui joc frumos...
|_|
MT
Lider
Lider

Postby oxxide » Sun Feb 04, 2007 6:59 pm

Prima data cand ma bucur ca m`am inshelat :P
oricum thanks for the update :fular:
oxxide
Lider
Lider

Postby -=MM=- » Sun Feb 04, 2007 7:09 pm

Awwww, multumim MT. Cuvinte foarte frumoase si imi pare sincer rau ca sunt putini oameni ca si tine sau ca si suporterii Sibiului...Oameni de treaba, oameni care respecta orice echipa si orice suporteri, oameni care tin la acest sport, nu la ideea de a-si vedea echipa campioana...Imi pare rau ca Silvasan nu va juca, e jucatorul meu preferat de la Cluj sincer sa fiu...Cat despre Seals, SPER ca nu va juca :D Desi, daca joaca, poate fi eliminat bine de Bryan (daca revine)...Cat despre meciul amical, atunci a fost diferit :) Jay nu a jucat in acel meci si veti vedea ca cu el in teren este mult mai greu pentru adversari. Nu spun ca Clujul are o aparare lenta, dar putem recunoaste ca este o echipa cu o medie de varsta ridicata...Tenter, Bruno R...Da, au experienta, dar nu mai joaca precum in tinerete...Clujul vine dupa o victorie grea, dar de moral, impotriva Otopeniului, care e o echipa foarte puternica...

Cat despre sperantele ca vom intra in playoff, nu trebuie sa dispara...Nu trebuie sa ne gandim deja daca trecem de semifinale. Ne respectam toti adversarii si nu ii subestimam. Gandeste-te totusi ca noi, suporterii, am asistat anul trecut la retrogradarea echipei...Da, avem o echipa incredibila in acest moment, cu niste jucatori minunati. Da, il avem pe cel mai mare antrenor roman al momentului (parere proprie), un om minunat cu un caracter incredibil. Dar cu toate acestea, nu trebuie sa ne gandim daca castigam finala sau semifinala...Sa ajungem in primul rand in Playoff, lucru care nu s-a mai intamplat in Mures de cand juca Herlitz, dupa care ne vom gandi la meciurile din Playoff. MT, daca doresti esti binevenit la noi in oras in ziua meciului, sa asisti la infrangerea voastra :P Glumesc, va fi un meci frumos, un meci greu atat pentru noi cat si pentru voi...Va fi derby-ul etapei urmatoare :)

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby Lehel_KBull » Sun Feb 04, 2007 7:19 pm

Am fost la meciul Clujului de ieri cu Otopeni.
1.Silvasan nu a jucat si se pare ca nici nu va juca in viitorul apropiat.
2.Nici Belanovici nu a fost pe teren,dar nici in afara terenului.Parca a plecat.....

INSA!!!
3.Asa am auzit ca Seals se intoarce in aceasta saptamana
4.Tot din auzite,ca se intoarce si Jenkins,posibil saptamana asta
5.Clujul are REZERVE!!!
In meciul de ieri surpriza a venit din partea veteranului Tenter.Pana acum nu s-a evidentiat deloc(parerea mea),dar ieri a castigat meciul inscriind 25 de puncte.
Asadar nu a fost Seals-a fost Tenter,nu a fost Silvasan-a fost Lapuste......
....Clujul ramane o echipa foarte buna!

Parerea mea este ca acest meci va fi mai greu decat cel cu Dinamo,in ciuda faptului ca apele nu sunt atat de liniste in preajma echipei clujene...

DAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR!!!!
Parerea mea este si acela totodata ca BC MURES are si in aceasta partida sansa de a castiga!!!!!

GO MURES!!!!!GO TOGETHER!!!!!!!!

:yeah: :fular: :yeah: :fular: :yeah:
Lehel_KBull
Lehel_KBull
Lider
Lider

Postby MT » Sun Feb 04, 2007 7:23 pm

@MM ;) Asta cu binevenitul in Tg Mures ma unge pe suflet...daca ajung (sper) si ne intalnim la o bere (cu siguranta) am sa-ti arat buletinul, rubrica "Locul nasterii" :P

In rest o parere pe care o exprim din nou: mai lasati modestia la o parte!. Din experienta personala pot sa va spun ca BC Mures face parte acum din elita campionatului, fiind cu o clasa peste toate echipele asazis "mici", eventual Gazul si Pitestiul fiind comparabile. Apoi, la Ploiesti stie toata lumea cum ati pierdut...pe Dinamo i-ati spulberat...cu Sibiul daca nu va arbitreaza Ciulin nu aveti treaba...iar cu noi...vedem sambata ;)

LE Belanovic a plecat in Muntenegru se pare..iar intoarcerea lui Jenkins (disponibilizat in decembrie) e mai mult o himera...cu 1% sanse de reusita. Pentru Mures cu certitudine vom avea un lot de 9 jucatori...+ LeVar (daca reuseste sa se intoarca)..
Iata toti jucatorii care au format lotul de sambata cu Otopeniul:
U Cluj:
Marcel Tenter
Milan Medvedj
Mihai Racovitan
Paul Chetreanu
Tudor Dumitrescu
Flavius Lapuste
Razvan Cenean
Bruno Roschnafsky
Ramel Allen
Last edited by MT on Sun Feb 04, 2007 7:36 pm, edited 3 times in total.
|_|
MT
Lider
Lider

Postby Santa Janos » Sun Feb 04, 2007 7:26 pm

Sper si eu sa avem tot lotul disponibil la acest meci,pt ca va fi foarte greu!Iar de acest meci conteaza foarte mult pozitionarea noastra cat mai sus in vederea unui adversar cat mai accesibil in play-off(asta daca vrem sa terminam campionatul cat mai sus)!Important e sa batem in meciurile directe cu adversarii care trag si ei pt play-off si atunci va fi bine!Eu oricum sunt convins ca va fi un meci frumos si spectaculos si ca VOM CASTIGA!!
Un alt lucru foarte important ar fi daca am putea convinge autoritatile locale,sau vreun sponsor puternic sa finanteze echipa foarte serios,ca daca nu,la finalul campionatului va fi foarte greu sa-i tinem pe cei 4 americani ai nostri la Mures!Dupa ce iau vazut echipele cu bani,sunt sigur ca vor dori sa-i achizitioneze!!!TREBUIE FACUT CEVA URGENT!!!
De exemplu,azi am fost la sala polivalenta la meciul de handbal din Div.A feminin dintre Muresul si Astral Posta Calnau si erau acolo si Troy si Cooley.La finalul meciului ne uitam cu prietenul meu Ricky cum cei doi o luau pe JOS catre casa lor,si spuneam ca astea nu sunt conditii pt niste jucatori ca cei doi mai sus mentionati!!Cu banii care sunt acum la club,va fi foarte greu de tinut la finalul sezonului la noi(daca vor veni echipele cu sponsori puternici si cu conditii adevarate pt niste jucatori ca si Cooley)!
Trist,ingrijorator,dar adevarat!
HAIDETI,OAMENI CU BANI DIN ORAS,TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU!!!

GO MURES,GO,GO :fular: :fular: :fular:
Santa Janos
Lider
Lider

Postby csu fan » Sun Feb 04, 2007 8:28 pm

Sper ca nu te superi, dar am mai mentionat ca mesajele cu caracter privat nu-si au locul pe forum. Forumul este alocat discutiilor civilizate despre baschet in general si BC Mures in particular. Nu avem nevoie de certuri si tachinari. (Mofa)
Hai CSU intotdeauna peste U.
csu fan
Debutant
Debutant

Next

Return to Meciuri si statistici 2006-2007