Awwww, multumim MT. Cuvinte foarte frumoase si imi pare sincer rau ca sunt putini oameni ca si tine sau ca si suporterii Sibiului...Oameni de treaba, oameni care respecta orice echipa si orice suporteri, oameni care tin la acest sport, nu la ideea de a-si vedea echipa campioana...Imi pare rau ca Silvasan nu va juca, e jucatorul meu preferat de la Cluj sincer sa fiu...Cat despre Seals, SPER ca nu va juca

Desi, daca joaca, poate fi eliminat bine de Bryan (daca revine)...Cat despre meciul amical, atunci a fost diferit

Jay nu a jucat in acel meci si veti vedea ca cu el in teren este mult mai greu pentru adversari. Nu spun ca Clujul are o aparare lenta, dar putem recunoaste ca este o echipa cu o medie de varsta ridicata...Tenter, Bruno R...Da, au experienta, dar nu mai joaca precum in tinerete...Clujul vine dupa o victorie grea, dar de moral, impotriva Otopeniului, care e o echipa foarte puternica...
Cat despre sperantele ca vom intra in playoff, nu trebuie sa dispara...Nu trebuie sa ne gandim deja daca trecem de semifinale. Ne respectam toti adversarii si nu ii subestimam. Gandeste-te totusi ca noi, suporterii, am asistat anul trecut la retrogradarea echipei...Da, avem o echipa incredibila in acest moment, cu niste jucatori minunati. Da, il avem pe cel mai mare antrenor roman al momentului (parere proprie), un om minunat cu un caracter incredibil. Dar cu toate acestea, nu trebuie sa ne gandim daca castigam finala sau semifinala...Sa ajungem in primul rand in Playoff, lucru care nu s-a mai intamplat in Mures de cand juca Herlitz, dupa care ne vom gandi la meciurile din Playoff. MT, daca doresti esti binevenit la noi in oras in ziua meciului, sa asisti la infrangerea voastra

Glumesc, va fi un meci frumos, un meci greu atat pentru noi cat si pentru voi...Va fi derby-ul etapei urmatoare