RAZBUNARE! Cel mai important meci in opinia mea, in acest retur, impreuna cu meciul impotriva Asesoftului. Deci...Dinamo...I hate them...No, i actually hate them...Si sincer, nu cred ca pot astepta pana Sambata...Mor! Vreau sa fie meciul maine

Ce sa mai spun, Dinamo este totusi, echipa de pe locul 2, cu 12 victorii si 1 infrangere, are sub panou cel mai bun recuperator din Divizia A, Demetrius Williams, plus un Uche care e in forma. Plus Fometescu care conduce in echipa la pase decisive pe meci...Dar dintre toti, Demetrius Williams este inamicul public numarul 1. Daca reusim sa-l neutralizam, it's all effing OVER!
Dinamo Bucuresti vs BC Mures, 14.10.2006, 94 - 60
Principalul nostru marcator in acel meci a fost Bryan cu 24 de puncte, la egalitate cu Toader de la Dinamo. Insa MVP a fost acelasi Williams, care domina topul MVPurilor din acest sezon. De el mi-e cel mai frica. In orice caz, noi in galerie vom crea o atmosfera cum nu s-a mai vazut, mai mult ca sigur vor veni un numar record de spectatori la meci, iar noi nu vom dezamagi. Can't wait for that match! HAI MURESHU!