BC Mures - Dinamo Bucuresti, 20.01.2007 [88 - 64]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BC Mures - Dinamo Bucuresti, 20.01.2007 [88 - 64]

Postby -=MM=- » Sun Jan 14, 2007 10:40 pm

RAZBUNARE! Cel mai important meci in opinia mea, in acest retur, impreuna cu meciul impotriva Asesoftului. Deci...Dinamo...I hate them...No, i actually hate them...Si sincer, nu cred ca pot astepta pana Sambata...Mor! Vreau sa fie meciul maine :( Ce sa mai spun, Dinamo este totusi, echipa de pe locul 2, cu 12 victorii si 1 infrangere, are sub panou cel mai bun recuperator din Divizia A, Demetrius Williams, plus un Uche care e in forma. Plus Fometescu care conduce in echipa la pase decisive pe meci...Dar dintre toti, Demetrius Williams este inamicul public numarul 1. Daca reusim sa-l neutralizam, it's all effing OVER! :D

Dinamo Bucuresti vs BC Mures, 14.10.2006, 94 - 60

Principalul nostru marcator in acel meci a fost Bryan cu 24 de puncte, la egalitate cu Toader de la Dinamo. Insa MVP a fost acelasi Williams, care domina topul MVPurilor din acest sezon. De el mi-e cel mai frica. In orice caz, noi in galerie vom crea o atmosfera cum nu s-a mai vazut, mai mult ca sigur vor veni un numar record de spectatori la meci, iar noi nu vom dezamagi. Can't wait for that match! HAI MURESHU!

Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby laci_free » Sun Jan 14, 2007 11:23 pm

:flag:

DINAMO NU UITA MURESUL VA CASTIGA!

In sfarsit vin ``prietenii`` mei la Targu Mures!!! Ii astept de un an de cand s-a jucat acel meci tare la Polivalenta! Stiu, ca multi dintre voi ati fost la bucuresti in tur si tratamentul celor din angrenajul dinamovistilor nu a fost cel mai calduros iar arbitrii ne-au furat ca la carte (acesta din urma fiind o specialitate a casei la dinamo) .... BUT NOW............... IT`S PAYBACK TIME!!!!!!!!!!!

.... sper ca baietii din galerie sa fie la sala macar cu 1 ora inainte de startul partidei. trebuie sa-i salutam pe muresenii chiar in momentul intrarii lor la incalzire si in plus ar fi bine sa incepem sa cream atmosfera inainte de fluierul de incepere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

P.S. topicul meciului tur (dinamo- B.C. MURES) a avut peste 3900 de vizualizari! ... sunt curios cat va avea acesta :wink:
Last edited by laci_free on Mon Jan 15, 2007 9:59 am, edited 1 time in total.
laci_free
Lider
Lider

Postby rady » Sun Jan 14, 2007 11:29 pm

pai.. tratamentul nu a fost chiar atat de urat cum se aude mai nou. atat doar ca nu ne-au lasat sa batem tobele pe atacurile lor .. sau sa-i fluieram. da.. poate ca a fost si niste garnitura de amenintari, iar arbitrii au inceput sa fluiere intr-o singura directie abea din sfertul 3

in rest.. a fost chiar bine... :shock:

anyway
Cooley si Bryan au avut fiecare cate 25 de puncte, iar Jay a jucat bine dupa cum a declarat coach pentru halfcourt
rady
p.e.s.t.e.

Postby Videsz » Mon Jan 15, 2007 9:23 am

Si acum baieti si fete....vremea razboiului....Am asteptat ziua meciului de acasa cu Dinamo din momentul in care am fost luati la bani marunti de acei bodyguarzi ai lui Popescu....Eu sper din toata inima sa avem parte de un arbitraj corect pentru ca am o presimtire care-mi spune ca daca arbitri vor fura lucruruile in sala vor degenera. Dinamo este echipa care acasa beneficiaza de arbitraje aranjate....dar la noi nu o sa le mearga. Galeria o sa fie un pic mai dura de data asta si va taxa orice greseala a jucatorilor dinamovisti. Avem pregatit conffeti, tobele sunt in forma(le-am bagat si un pic de turbo ca dinamovistii sa le au da mai bine :evil: ). Sper ca jucatorii sa se mobilizeze exemplar si sa ne aduca victoria mult asteptata. MM cum stam cu hartia de marcat? Mai ai? Toata lumea sa-si tina vocea la borcan pana sambata si sper ca de data asta toata lumea din sala va striga cat o tin plamanii pentru ca scandarile noastre sunt usoare iar de aplaudat :yeah: . Este momentul ca galeria sa fie de fapt toata sala. Sper ca vor fi gata si steagurile...

LUPTA MURES!!! :ball:
Videsz
Fanatic
Fanatic

Postby Lehel_KBull » Mon Jan 15, 2007 11:24 am

Videsz wrote:Eu sper din toata inima sa avem parte de un arbitraj corect pentru ca am o presimtire care-mi spune ca daca arbitri vor fura lucruruile in sala vor degenera.

:ball:

Orice se intampla in sala,ORICE!!!!!,lucrurile nu au voie sa degenereze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In afara de confetti si role nu avem voie sa aruncam nimic in teren!!!!!
NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si nu are voie nimeni sa intre pe teren!!!!!!!!!

....fiindca sala se poate suspenda si atunci no sa mai vedeti meci deloc!!!!!!!

Asa ca aveti grija!!!!!!!!

Va rog!!!!!
Lehel_KBull
Lehel_KBull
Lider
Lider

Postby B E L A » Mon Jan 15, 2007 1:46 pm

Dar daca arbitri ne vor fura atuncea nu va lipsi dinamo m... dinamo!!!go mures go!!!
B E L A
Lider
Lider

Postby haie » Mon Jan 15, 2007 2:17 pm

Calmati-va baieti!

Trebuie declarata mobilizare generala pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control. Nu va prostiti sa strigati tampenii, ba mai mult interveniti daca altii de langa voi fac tampenii!
Ar trebui ca randul 1 de pe fiecare parte sa fie ocupate de suporteri de incredere, pe care ii cunosteti, sa nu permiteti cumva accesul vreunuia pe parchet.
De furat arbitrii sunt convins ca ne vor fura, sau, in tensiunea meciului, unii dintre spectatori vor avea impresia ca suntem furati. Mai ales ca vor veni si persoane care habar nu au de baschet si de regulament dar vin ori pentru ca sunt suporteri ai clubului Dinamo (in general), ori stiu ca Dinamo este cea mai hulita echipa in Ardeal.

Trebuie obligatoriu suplimentat numarul jandarmilor si a personalului de paza si securitate, iar acestia sa fie impanziti in toata sala si instruiti sa stopeze si sa scoata din sala orice persoana care se apuca sa injure arbitrii sau jucatorii. Pe bune!

Dar, inca odata, nu va aprindeti prea tare, sa nu ne facem mai mult rau. Trebuie insa huiduit si fluierat orice atac dinamovist, dar nu strigate tampenii, va rog foarte frumos!
Image
haie
Moderator
Moderator

Postby Lehel_KBull » Mon Jan 15, 2007 2:24 pm

B E L A wrote:Dar daca arbitri ne vor fura atuncea nu va lipsi dinamo m... dinamo!!!go mures go!!!

Bela........nu suntem la fotbal,nici vandali nu suntem....
....trebuie sa ramanem aceeasi grup de suporteri civilizati si fair-play de care s-a auzit ca este la Tg-Mures si renumele nostru trebuie sa ramana acelasi!!!

Parerea mea este ca:
1.Cum a scris si laci_free...trebuie sa fim acolo cu o ora inainte de meci,si galeria trebuie sa inceapa din momentul intrarii primului jucator pe teren la incalzire!!!!

2.Galeria inainte de meci nu o facem doar pentru "echipa noastra".Va dati seama ca nu este la fel nici pentru echipa adversa sa paseasca intr-o sala aproape plina care face galerie si in timpul incalzirii."Presiunea" noastra conteaza!!!!desigur nedepasind anumite limitele......

3.Parerea mea este ca si echipa Dinamo trebuie aplaudata cand este prezentata(dovada de fair-play)dupa care let the show begin:SA EXPLODEZE SALA!!!! :evil: :evil:

4.Publicul din Tg-Mures nu este egal, si mai mult..este mult peste "dinamo m... dinamo"!!!!!
Asta sa ramana in Ghencea......
Lehel_KBull
Lehel_KBull
Lider
Lider

Postby fradistamvh » Mon Jan 15, 2007 2:26 pm

haie wrote:

Trebuie obligatoriu suplimentat numarul jandarmilor si a personalului de paza si securitate, iar acestia sa fie impanziti in toata sala si instruiti sa stopeze si sa scoata din sala orice persoana care se apuca sa injure arbitrii sau jucatorii. Pe bune!

la Cluj (impotriva Sibiului) si la Brasov (Liga Campionilor, handbal) jandarmii au verificat hainele si gentile suporterilor ...sa nu mai vorbesc de meciurile de fotbal... nici sticlele sau PETurile n-au lasat... ar fi bine un control si la noi...
Walk on, walk on, With hope in your heart.And you'll never walk alone.You'll never walk alone!
fradistamvh
Lider
Lider

Postby haie » Mon Jan 15, 2007 2:47 pm

Dar haideti mai bine sa ne ocupam de organizarea momentului care vrem sa-l facem inainte de inceperea oficiala a meciului (intonarea imnului de stat)

1. Prezentarea jucatorilor nostri trebuie facuta incepand de la acest meci in stil NBA, cu prezentarea completa a fiecarui jucator (varsta, inaltime, post pe care joaca), iar fiecare jucator sa astepte plecarea spre mijlocul terenului pana se termina prezentarea lui si i se spune numele, in ovatiile noastre (deci numele lui doar la finalul prezentarii)
2. Urmeaza ca fiecare jucator sa primeasca o Diploma pentru contributia lui la rezultaul excelent din turul campionatului 2006-2007.

Aici este nevoie de ajutorul celor care se pricep la design, sa conceapa continutul acestei diplome, astfel ca ea sa poata fi tiparita pe un carton de calitate.
Diplomele trebuie sa aiba un continut identic pentru toti jucatorii si sa nu fie foarte formale. Insa trebuie imnanate fiecarui jucator si antrenorului.

3. Inmanarea unei statuete jucatorului desemnat pe forum ca MVP-ul turului. Asa ca votati in continuare, dar pe cel pe care il considerati MVP-ul turului.

4. Surpriza....

Toate punctele as fi dorit sa fie surpriza pentru jucatori, dar ...asta este.

Inmanarea diplomelor si a statuetei ar fi excelent daca s-ar face de catre dl. Primar Dorin Florea, care ar avea ocazia sa vada ca echipa este foarte iubita si aduna un numar mare de spectatori.
Pe aceasta cale rog conducerea clubului sa faca demersurile ca dl. Dorin Florea sa fie invitat personal la acest meci. Tocmai din acest motiv trebuie sa ne organizam si sa ne purtam civilizat, asa cum este normal pentru niste sustinatori ai acestui sport ce necesita un IQ ridicat.
Daca dl. Florea nu este disponibil sau confirma ca nu va veni la meci, sau nu accepta acest lucru (pentru ca s-ar putea sa considere, pe buna dreptate, ca nu este treaba dansului sa faca acest gest din partea suporterilor), trebuie gasita o personalitate cunoscuta care sa accepte sa faca acest lucru.

Prezentarea acestor momente trebuie facuta de Vlad Podar, care participa la fiecare meci de baschet si are dictia si intonatia cea mai buna, dupa parerea mea, si care a spus ca este dispus sa ne ajute. Tot el va trebui sa antreneze sala in timpul meciului, iar dl. Bara Peter sa faca comentariile tehnice. Si asta la fiecare meci.

Aceste lucruri au fost dicutate de cei prezenti ieri la Brasov.

Asa ca, spor la treaba cu diplomele!
Image
haie
Moderator
Moderator

Postby haie » Mon Jan 15, 2007 2:55 pm

Diploma cred ca ar trebui sa contina logo-ul forumului, Tigris iar pe fundal o poza cu tribuna plina de suporteri, estompata (cine are o asemenea poza, sa spuna)

Image
haie
Moderator
Moderator

Postby fradistamvh » Mon Jan 15, 2007 2:59 pm

idea cu domnul primar ar fi bine numai daca toti suporterii sunt de acord...dar stiu ca sunt unii care au parerile lor despre primarul orasului
...cind echipa de futsal a jucat in prima divizie el a fost numai odata la meci si a folosit acest prilej pt. campania electorala... si asa ceva NU VREAU nici eu si cred ca nici voi.
...si inca un lucru, data trecuta el nu a acceptat invitatia...mi se pare un gest rusinos...macar 30 de minute sa fie prezent daca este primarul orasului...

...parerea mea :zip:
Walk on, walk on, With hope in your heart.And you'll never walk alone.You'll never walk alone!
fradistamvh
Lider
Lider

Postby magyari » Mon Jan 15, 2007 3:34 pm

In primul rand, sa incercam a face abstractie de la faptul ca vorbim de Florea, si astfel ne dam seama ca nu este nimic rusinos in faptul ca o persoana nu accepta o invitatie.

In al doilea rand, 100% ca nu toti suporterii vor dori ca Dl. Florea sa fie in sala, insa trebuie sa ne maturizam candva si sa ne dam seama, sa acceptam faptul ca dusmania, indiferent de ce personalitate este vorba, nu ne poate aduce nimic bun.

Problema cu fotbalul, futsalul nu ne intereseaza. Chiar daca vine pentru campania lui, si chiar daca se va semna un acord, tot in scop electoral, nu este treaba noastra. Noi trebuie sa stim care sunt obiectivele noastre si trebuie sa stim cum sa le atingem. Restul nu este treaba noastra si nu trebuie sa ne intereseze......

Oricum, avand in vedere semnele bune care au aparut din partea primarului, eu sunt de parere, ca ar fi momentul cel mai bun sa inmaneze dansul acest premiu. Cu o sala arhiplina, cu echipa noastra in forma, s-ar simti excelent in mijlocul atentiei, lucru pe care nu o sa-l uite, si altfel se va gandi la baschet......

Si cum am mai spus, chiar daca vine in scop electoral, si noi avem un scop......daca il atingem, nu este treaba noastra ce face Florea in politica...
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby -=MM=- » Mon Jan 15, 2007 5:31 pm

Lasati-l pe Florea in pace. Ce doreste sa faca, este decizia dansului. Eu unul vreau sa organizam mai bine meciul cu Dinamo. Din partea galeriei, bineinteles. Videsz, role nu mai sunt, DAR, daca cineva poate sa cheltuiasca 300,000 de lei vechi si are masina, la METRO sunt role SIMPLE de hartie (sa fie neaparat simple :D). Eu am cumparat cu 310,000 parca, 60 de role de hartie. Cred ca ajung. Daca vreti mai multe, luati. E randul altcuiva, eu am luat atunci :D Daca nu se poate, o sa incerc sa ajung eu. Dar, trebuie sa cumpar si carton pentru bannere, Vineri am teza + majorat noaptea, deci timpul nu este in favoarea mea..."Norocul" meu e ca sunt racit si nu ma voi deplasa din casa pana pe Joi :P Daca poate rezolva cineva cu rolele de hartie, spuneti repede...
Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby laci_free » Mon Jan 15, 2007 7:12 pm

haie a scris : Trebuie obligatoriu suplimentat numarul jandarmilor si a personalului de paza si securitate, iar acestia sa fie impanziti in toata sala si instruiti sa stopeze si sa scoata din sala orice persoana care se apuca sa injure arbitrii sau jucatorii. Pe bune!

Va asigur eu ca din galerie nu se vor arunca obiecte si nu se va striga m..e Dinamo! ... deci, nu este nevoie de jandarmi in jurul galeriei
Singurul lucur care poate degenera in prosteste vehemente (verbale) este prestatia arbitrilor.

haie a scris .... Trebuie insa huiduit si fluierat orice atac dinamovist, dar nu strigate tampenii, va rog foarte frumos!

Ai dreptate 100 % , si astfel ii rog si eu pe sustinatori mureseni sa faca zgomot cat mai tare la atacurile bucurestenilor.

p.s. ... sper totusi ca se va gasi o persoana cunoscuta al sportului muresean care v-a inmana diplomele jucatorilor!

DINAMO UITA-TE, ASTA E GALERIE! :flag:
laci_free
Lider
Lider

Next

Return to Meciuri si statistici 2006-2007