Sezonul 2010-2011

Discutii despre BC Mures in al 6-lea sezon de Divizia A

Moderator: Grup moderatori

Sezonul 2010-2011

Postby Mofa » Mon May 31, 2010 10:04 am

Odata cu alegerea noului antrenor in persoana lui Deri Csaba, incepe si sezonul competitional 2010-2011. Acum urmeaza sa vedem ce jucatori vor ramane si ce jucatori noi vor veni la Tg Mures. Sa auzim numai de bine!

Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Re: Sezonul 2010-2011

Postby batti » Mon May 31, 2010 10:22 am

batti
Incepator
Incepator

Postby Jonas » Mon May 31, 2010 10:35 am

Hmmmm...Imi pare foarte rau de Prakuraitis dar sa vedem ce o sa fie asa...
Jonas
Junior
Junior

Postby ugribugri26 » Mon May 31, 2010 10:58 am

Interesanta decizie. :shock: Nu ma asteptam la schimbarea antrenorului, probabil din considerente materiale (si atmosfera in cadrul echipei din sezonul trecut) s-a ajuns la aceasta decizie. Continuitatea cea mult dorita atat a tinut, sa vedem ce continuitate o sa fie in randul jucatorilor.

PS: Nu stiu ce contract are Tenter la Cluj, dar parca il vad pe Mr.P la "U" din sezonul urmator.
Hajrá BC Mures! Hajrá Marosvásárhely!
ugribugri26
Senior
Senior

Postby regal » Mon May 31, 2010 11:18 am

ugribugri26 wrote:Nu ma asteptam la schimbarea antrenorului

Sincer, cred că antrenorul nu mai vroia să continue cu oameni incompetenţi, deci după mine clar că nu a fost schimbat :!:
Mult succes noului antrenor, insă îi va fi foarte greu cu aceşti oameni din conducere :(

:fular:
Regal Barca steamrollered Olympiacos 86-68 to take their second Euroleague title in Paris !
regal
Junior
Junior

Postby ildi » Mon May 31, 2010 11:34 am

Sunt socata... nu cred ca s-a asteptat cineva la o astfel de decizie.
Mult noroc Mr P.

L.E.
http://www.szekelyhon.ro/sport/kosarlab ... -uj-edzoje
ildi
Lider
Lider

Postby Viking » Mon May 31, 2010 12:25 pm

Nu este neaparat un handicap schimbarea antrenorului, timp este inca destul pentru pregatire. Totul depinde de bani, daca o sa aducem jucatori buni, motivati avem toate sansele sa terminam mai sus ca anul acesta. Sa speram ca se va produce schimbarea de atmosfera si atitudine in echipa de care avem nevoie mai ales in deplasare.
Viking
Senior
Senior

Postby Szabi15 » Mon May 31, 2010 12:47 pm

nu cunosc antrenorul,deci poate sa fie un antrenor foarte bun,sau un antrenor slab....eu am o presimtire mai rea,dar ramane de vazut...
LET'S GO MURES LET'S GO!!
Szabi15
Lider
Lider

Postby MT » Mon May 31, 2010 12:49 pm

Vesti interesante referitoare la antrenorul BC Mures (iar peste 11 luni vom sti daca au fost bune sau rele). :hmmm:
Oricum bafta!
|_|
MT
Lider
Lider

Postby Mofa » Mon May 31, 2010 1:22 pm

Singurul semnal pozitiv, pana ACUM, este numirea din timp al antrenorului. Acesta are timp (teoretic) sa-si aleaga lotul dorit si sa pregateasca bine sezonul viitor. De aici incolo conteaza resursele puse la dispozitie de club si deciziile comune (antrenor+management) referitoare la jucatorii legitimati. Presimt ca vom avea parte de o vara agitata si plina de surprize.
Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Postby TonyBCM » Mon May 31, 2010 1:28 pm

Sa speram ca va face o treaba mai buna decat Mr. P...
Mult succes dl. Deri! :fular:
TonyBCM
Lider
Lider

Postby oldboy » Mon May 31, 2010 1:53 pm

Din cate stiu eu Deri Csaba a antrenat in Romania doar echipe de baschet FEMININ (fara sa rupa gura targului) iar clubul il aducem la noi in locul lui Mister P????

Inteleg ca Mister P nu mai este dorit de unii din staff pentru ca nu a plecat capul dar sa il inlocuiesti asa rapid cu un ilustru necunoscut (in baschetul masculin romanesc cel putin:D ) mi se pare prea de tot.

Daca cineva crede ca este acelas lucru sa antrenezi fete ca si baieti...........................

Ma intreb de ce pana acum a antrenat doar fete si brusc deodata vrea sa antreneze baieti?

De ce trebuie sa facem noi experimente de genul asta?

Din cate stiu eu mai era o varianta si anume Pedrag Jacimovici antrenor sarb care a antrenat si la Partizan. Cu ce poate fi mai bun Deri Csaba decat un antrenor sarb cu un CV adevarat, care a antrenat in Serbia, decat unul care a antrenat in Ungaria la Szombathely (baieti) si Romania (fete!!!!)???

Sa mor daca inteleg ceva!

Sper sa ma insel dar presimtirile mele sunt negre

PS poate cineva sa ne prezinte biografia lui Deri Csaba? Nu de alta dar poate asa ne dam seama care au fost motivele pentru care a fost ales ca eu nu vad nici unul inca!

@Viking: esti naiv daca crezi ca totul depinde de bani si ca daca aduci jucatori scumpi ai titlul asigurat. By the way unde este pesimismul tau proverbial? Nu de alta dar esti mai mult decat optimist tinand cont de conjunctura. Aducem cumva jucatori din NBA?
@ regal: din pacate cred ca ai dreptate. Mister P a vrut sa plece inca din iarna, datorita acestui motiv dar, in acest caz nu a facut-o pentru ca nu a vrut sa lase echipa fara legiunea lituaniana deoarece baietii i-au spus ca daca nu se reantoarce in Romania nu mai vin nici ei. Din respect pentru echipa si fani Mister P a revenit in iarna si, zic eu si-a facut treaba in asa fel incat poate sa plece cu fruntea sus.
Last edited by oldboy on Mon May 31, 2010 2:07 pm, edited 4 times in total.
Take a break...take a Kit Kat!
oldboy
Lider
Lider

Postby tundealiz » Mon May 31, 2010 1:58 pm

De necrezut... :shock:
Si incepem din nou sa construim o echipa, cu jucatori noi, cu antrenor nou...si o luam de la capat. Si iar ne vom stradui sa ajungem in preajma locurilor 7-8. :down:
Parerea mea, ca trebuia votat continuitatea...cu antrenorul care a demonstrat ca poate. El s-ar fi descurcat si mai bine in sezonul urmator, caci trebuia doar sa-s continu e munca. Acest nou antrenor chiar daca este unul bun (lucru neconfirmat inca), trebuie sa se adapteze locului, managementului, div. A, etc. si trebuie sa-si si construiasca echipa de la 0.
Tare curioasa sunt ce va urma....sper sa fie bine.
Stii ca lumea s-a intors pe dos cand cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf este negru si cel mai inalt baschetbalist din NBA este chinez.

"Do not teach your children never to be angry; teach them HOW to be angry."-Lyman Abbot
tundealiz
Lider
Lider

Postby barni » Mon May 31, 2010 2:10 pm

:shock: asta este. nu decidem noi, deci n-avem decat sa ne sustinem echipa, si sa speram la mai bine.

oldboy wrote:
De ce trebuie sa facem noi experimente de genul asta?
- :shock: nici eu nu inteleg

oldboy wrote:Sa mor daca inteleg ceva!
- :shock: :shock: de aceeasi parere

oldboy wrote:Sper sa ma insel dar presimtirile mele sunt negre
- la fel si eu

oldboy wrote:PS poate cineva sa ne prezinte biografia lui Deri Csaba? Nu de alta dar poate asa ne dam seama care au fost motivele pentru care a fost ales ca altele nu vad inca.

eu sunt convins ca factorul principal au fost banii.

oldboy wrote:
Inteleg ca Mister P nu mai este dorit de unii din staff pentru ca nu a plecat capul dar sa il inlocuiesti asa rapid cu un ilustru necunoscut (in baschetul masculin romanesc cel putin:D ) mi se pare prea de tot.

nici Mr.P n-a fost prea cunoscut in campionatul intern inainte sa vina la BC Mures. Sa-i acordam o sansa d-lui Deri, asa cum am facut-o si cu Mr.P. Cu toate ca va fii foarte greu de repetat performanta din sezonul anterior, si este evident ca trebuia continuata colaborarea. Continuitatea este cheia succesului.

Dar sa avem incredere in noul antrenor, si sa asteptam inceputul de sezon. Si astept cu mare nerabdare cine vor alcatui lotul.

:fular: :fular: :fular:
După ce vom tăia ultimul copac, vom prinde ultimul peşte si vom otrăvi ultimul râu, ne vom da seama că banii nu se pot mânca!
barni
Senior
Senior

Postby barni » Mon May 31, 2010 2:16 pm

tundealiz wrote:Acest nou antrenor chiar daca este unul bun (lucru neconfirmat inca), trebuie sa se adapteze locului, managementului, div. A, etc. si trebuie sa-si si construiasca echipa de la 0.
Tare curioasa sunt ce va urma....sper sa fie bine.

Dupa ce(daca) va reusi, va fii schimbat si el :P
După ce vom tăia ultimul copac, vom prinde ultimul peşte si vom otrăvi ultimul râu, ne vom da seama că banii nu se pot mânca!
barni
Senior
Senior

Next

Return to Meciuri si statistici 2010-2011