BC Mures - Asesoft Ploiesti, 14.03.09 [62-70]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BC Mures - Asesoft Ploiesti, 14.03.09 [62-70]

Postby TomiaxBC » Thu Mar 12, 2009 6:06 pm

Image vs. Image

BC Mures (11-12) vs. CSU Asesoft Ploiesti (20-2)
Sambata 14.03.2009
ora 18:00
Etapa XVI
Sala Sporturilor Targu-Mures
Arbitrii: 1. SERBAN Mircea, 2. BEDIR Sefer, 3. FAUR Alin Mircea

Image

Posibilii Titulari:
PG:Image vs. Image
JuJuan Cooley vs. Zoran Osmokrovic

SG:Image vs. Image
Marius Pociukonis vs. Arvydas Cepulis

SF:Image vs. Image
Luke McKenna vs. Darius Hargrove

PF:Image vs. Image
Attila Vajda vs. Catalin Burlacu

C:Image vs. Image
Major Wingate vs. Rashard Griffith
Image

Image
Antenori: Audrius Prakuatis
Szaszgaspar Barnabas
PPG: 77.2
2P: 48.5
3P: 33.3
Reb: 34.9
As: 13.3

Rezerve
Cristian Jakab
Vlad Pora
George Trif
Santa Szabolcs
Biro Ference
Bogdan Cormos
Patru Daniel

Echipa noastra de suflet vine dupa o infrangere dezamagitoare, meciul de la Brasov a fost una promitatoare pentru sezonul viitor insa din pacate scorul la final 86-74 practic ne-a spulberat toate sansele la accederea in playoff.Tot ce ne ramane este sa mergem la meciurile ramase in numar mare si sa sustinem "tigrii" in continuare sperand in acelasi timp ca situatia financiara de la club sa se imbunatateasca ca sa putem aduce jucatori de valoare dar mai important sa pastram cel mai reusit transfer din ultimii ani: Audrius Prakuraitis.

Image
Antrenori: Vladimir Arnautovic
Sorin Hartman
PPG: 90.1
2P: 58.4
3P: 38.9
Reb: 27.7
As: 16.9

Rezerve
Virgil Carutasu
Michael Jones
Vlad Dogaru
Ionel Dodoc
Dwayne Curtis
Marian Ararau
Carl Isaac Krauser

Asesoft...echipa campioana...de 5 ani...si nimic mai mult de spus. Echipa care domina campionatul intern de 5 ani castigand mare parte a meciurilor jucate in acest timp. Chiar daca in acest sezon au pierdut doua meciuri avand un tur de campionat putin mai neinspirat in retur par sa fi revenit si joaca asa cum ne-au obisnuit. Asesoft are o echipa extrem de valoroasa cu o banca de rezerve peste jucatorii titulari al multor echipe. In retur a sosit la ploiesteni Carl Krauser americanul adus in locul lui Tyson Wheeler pentru a intari postul de conducator de joc.

Key Matchups
Imagevs.Image
Marius Pociukonis 8.9 PPG; 2.0 RPG; 1.5 APG
Arvydas Cepulis 16.3 PPG; 2.4 RPG; 1.5 APG

Duelul lituanienilor este una decisiva in acest meci. Arvydas este cel mai aruncator de 3 puncte din campionat si liderul punctelor marcate la Asesoft. Asadar Marius trebuie sa faca o treaba excelenta in aparare sa-l impiedice pe Arvydas sa marcheze multe puncte iar in atac sa conduca echipa la procentajul aruncarilor de 3 puncte. Va fi o partida foarte grea pentru Marius in fata compatriotului sau insa speram ca se va descurca.

Imagevs.Image
Major Wingate 14.2 PPG; 9.1 RPG; 1.3 APG
Rashard Griffith 10.6 PPG' 6.5 RPG; 1.1 APG

Din nou Major in fata unui adversar extrem de dificil in fiinta lui Rashard, probabil cel mai titrat jucator care a evoluat vreodata in Romania. Ambii faca parte din curtea mare a NBA-ului cea ne asigura un spectacol total sub panou. Din nou Major avand un rol decisiv intr-un meci sa speram ca nu va dezamagi.

Keys To The Game
Recuperarile in ultimele meciuri par sa ne creeze probleme. In timp ce Targoviste nu a reusit sa profite de acest lucru brasovenii au facut-o pe deplin. Blocajul defensiv nu pare sa functioneze astfel lasam prea multe recuperari ofensive echipei adverse, ce in fata celor de la Asesoft este fatal campionii avand recuperatori foarte buni.

Ofensiva trebuie sa functioneze perfect in acest meci. Defensiva merge excelent insa pe partea ofensiva gresim enorm. Procentajele la aruncari ar trebui sa fie urmatoarele: de la 2 puncte peste 50%, de la 3 puncte peste 40%.

McKenna dezamagitor in ultimul timp, din liderul echipei a cazut la nivelul unei rezerve. Jocul lui va fi un factor decisiv, daca continua sa joace prost meciul nu poate avea decat un rezultat final, unul care nu ne va fi simpatic.

Rezultatele Ultimilor 4 ani
Sezonul 2005/2006
Mures - Ploiesti 44-108
Ploiesti - Mures 87-68

Sezonul 2006/2007
Ploiesti - Mures 77-64
Mures - Ploiesti 84-87

Sezonul 2007/2008
Mures - Ploiesti 77-81
Ploiesti - Mures 96-69
Ploiesti - Mures 88-80 (Playoff, Runda 1)
Mures - Ploiesti 75-85 (Playoff, Runda 1)

Sezonul 2008/2009
Ploiesti - Mures 86-75
Mures - Ploiesti 85-98 (Cupa, Faza a II-a)
Ploiesti - Mures 101-76 (Cupa, Faza a II-a)

Lideri
Puncte: Major Wingate 14.21; Arvydas Cepulis 16.27
Recuperari: Major Wingate 9.07; Virgil Carutasu 10.52
Pase: JuJuan Cooley 7.10; Zoran Oskmokrovic 4.40

Fara indoiala ploiestenii pleaca ca favoriti in acest meci avand un 7-0 la scorul general din meciurile jucate intre cele doua echipa pana acum. Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca sansele sunt minime pentru o victorie a "tigrilor". Ca sa castigam in fata celor de la Asesoft trebuie sa practicam un joc perfect si anume: defensiva sa functioneze la fel si ofensiva, sa recuperam mai bine dacat ei, sa nu avem prea multe mingi pierdute, sa jucam rapid cu alte cuvinte sa-i impiedicam sa-si impuna ritmul, jocul lor in acest meci. Multi ar spune ca a venit vremea campionilor sa plece cu o infrangere din "Jungla", lucru la care si publicul va avea un cuvant important de spus, asteptat in numar foarte mare la acest meci sa creeze o atmosfera ca in zilele bune. Asa ca nu ne ramane decat sa asteptam cu mult interes acest spectacol baschetbalistic avand in minte o fraza cunoscuta: "Impossible is nothing".

Song For The Occasion
http://www.youtube.com/watch?v=XfuBREMXxts

Flash Back
http://www.youtube.com/watch?v=Egly79ZCXN4 (sa fie asa si sambata , atmosfera nu si scorul :D)

VENITI IN ALB!

Last edited by TomiaxBC on Sun Mar 15, 2009 10:07 pm, edited 3 times in total.
Image
TomiaxBC
Lider
Lider

Re: BC Mures - Asesoft Ploiesti, sambata 14.03.09, ora 18:00

Postby vladutz135 » Thu Mar 12, 2009 7:15 pm

sambata tricouri albe, fulare si ne inghesuim in galerie :D ? sper sa ii emotionam unpic pe cei de la asesoft cu o atmosfera cum nu a mai fost pana acum, pentru ca jucatori au nevoie de sustinerea noastra :idea:
vladutz135
Senior
Senior

Postby Szabi15 » Thu Mar 12, 2009 7:24 pm

sper ca atmosfera va fi la fel insa scorul...miar conveni si un 70-69 :P doar sa castigam :d go :fular:
LET'S GO MURES LET'S GO!!
Szabi15
Lider
Lider

Postby razvansipos » Thu Mar 12, 2009 7:49 pm

Mare meci mare ( pentru mureseni), o sansa, sansa porcului de Craciun daca am fi putin rautaciosi. Poate prin optimismul meu, cred prea mult, cred intr`o victorie a Muresenilor intr`o lupta extrem de disputata. Eu unul voi veni intr`un tricou alb, fara fular(nu stiu de unde se procura fiind din Reghin) Can somebody help me ? :? :bball: . Credeti`ma, simt ca va fi spectacol, si cred intr`un meci mare a lui McKenna ( desi o sa ma contrazica multi ). Ce sa mai zic? Cuvintele sunt de prisos. Doamne ajuta, sper intr`o atmosfera cat mai placuta pentru a`i timora putin pe ploiesteni, desi la ce echipa au, este mai greu. Cat costa un fular/ De unde il pot procura. Cam la ce ora ar trebui sa vin din Reghin pt a gasi bilete? La meciurile trecute n`au fost probleme, am venit cu o ora inainte de meci si am gasit, dar acum mi`e sa nu fac degeaba drumul. Multumesc anticipat pentru raspuns. Hai BCM ! :fular: :bcm:
razvansipos
Lider
Lider

Postby laci_free » Thu Mar 12, 2009 7:58 pm

vladutz135 wrote:sambata tricouri albe, fulare si ne inghesuim in galerie :D ? sper sa ii emotionam unpic pe cei de la asesoft cu o atmosfera cum nu a mai fost pana acum, pentru ca jucatori au nevoie de sustinerea noastra :idea:

That`s the spirit!!! Să scoateţi "tigrul" din voi şi să arătaţi că Jungla trăieşte şi în 2009.
:flag:

Sunt sigur că la acest meci toţi sponsorii echipei vor fi în sală astfel încât o evoluţie bună a jucătorilor (dublat de o atmosferă incendiară în tribune) poate convinge pe unii să rămână lângă echipe şi din sezonul viitor chiar dacă pierdem.

Videsz, Bela, Bako, Lehel! Uniţi-vă forţa pentru aceste 2 meciuri şi mobilizaţi la maxim sectorul galeriei. Nu ar strica şi un banner cu "Toată Sala" pentru a-i dezmorţi şi pe cei pasivi.

A-ţi auzit ce a spus Tomiax! Tricouri albe, everybody!!!
"... remember that putting on that jersey comes with a price and that price is giving all you have all the time..." (Troy Selvey)
laci_free
Lider
Lider

Postby adriana_03 » Thu Mar 12, 2009 8:01 pm

A-m auzit da. :D E timpul ca galeria sa scandeze : si la bine si la rau,Mures este clubul meu! :fular:
Posteaza,posteaza,posteza; cand nu mai ai idei ia-o de la inceput.
adriana_03
Lider
Lider

Postby Szabi15 » Thu Mar 12, 2009 8:03 pm

tricouri albe sau albastre toata lumea!!!cred ca va fi o atmosfera mare,si si un meci spectaculos :D
LET'S GO MURES LET'S GO!!
Szabi15
Lider
Lider

Postby csabex » Thu Mar 12, 2009 8:25 pm

Sambata trebuie sa venim in numar foarte mare si sa ne sustinem echipa,sa facem o atmosfera frumosa.Asadar chemati cat mai multi prieteni deorece trebuie sa fim alaturi de echipa si in mometele grele si atunci poate sponsorii raman si sansele ca Prakuraitis alaturi de capitanul nostru(Cooley)&Com. sa construiasca o echipa buna pentru viitor cresc.Eu cred ca se poate produce o victorie mare cu daruire si cu ajutorul publicului.Asadar tricouri alb-albastre si toata sal sa strige :fular: :fular:
csabex
Debutant
Debutant

Postby andi bball8 » Thu Mar 12, 2009 8:41 pm

poy is cam putine sanse ca sa batem ploiestul dar ori cum speranta moare ultima deci toata lumea sa isi aduca prieteni ,frati ,colegi sau coechipieri ca sa i sustinem pe baieti deci lets go bc mures bafta la titulari mai ales lui cooley si marius care sint 2 jucatori de valoare :fular: :fular: :fular:
andi bball8
Junior
Junior

Postby MinM » Fri Mar 13, 2009 8:01 am

Sala va fii plina eu nu ma indoiesc in acest lucru... oricum joaca echipa jucam impotriva asesoftului... Vom crea o atmosfera placuta si restu nu mai depinde de noi! Sper sa spargem gheata astept sa vina primavara odata!!
HAAAAAI MURESUU!!! :fular: :fular:
MinM
Lider
Lider

Postby PepsiMan » Fri Mar 13, 2009 8:46 am

De ce nu se programeaza meciul de la ora 19.00 poate ar veni mai multa lume de la ora 19.00
Image

Image

Image

Image
PepsiMan
Senior
Senior

Postby hubatheo » Fri Mar 13, 2009 8:54 am

A fost o intrebare retorica, asa-i?
Totusi e sambata... O sa mai ai timp sa-ti scoti jumatatea la o pizza (sa se ingrase) sau la o salata (sa nu se ingrase) dupa meci.
Jazz 4ever
Image
Image
Image
hubatheo
Lider
Lider

Postby PepsiMan » Fri Mar 13, 2009 10:39 am

Nu a fost o intrebare retorica . Tin minte in ani trecuti meciurile importante erau Sambata de la 19.00
Image

Image

Image

Image
PepsiMan
Senior
Senior

Postby ocsike » Fri Mar 13, 2009 11:35 am

putin off-topic!

E interesat de vazut, daca reusim sa batem Sibiu - nu e sigur ca acestia vor prinde play-off-ul
gresesc?
avem cumva o sansa pentru a prinde ultimul loc de play-off in detrimentul lor??? (asta daca ne clasam peste Gaz Metan)
ocsike
Senior
Senior

Postby carlos2022 » Fri Mar 13, 2009 11:47 am

Sibiul are un meci amanat deci....ei sigur prind cel putinm locul 8,singura noastra sansa de a mai prinde un loc in play-off ar fi sa batem tot pana la sfarsit+otopeniul sa nu castige mai mult de un meci din cele ramase

Cam utopic nu?

oricum oricum cel mai important ar fi sa-l tinem pe domnul Audrius Prakuraitis :ok:

hai :fular:
carlos2022
Senior
Senior

Next

Return to Meciuri si statistici 2008-2009