Crematoriul din Strada Conta !-
avancronică sumbră dinainte de Dinamo -
( ca să nu fiu offtopic )
Nu inţeleg de ce administratorii forumului nu acordă spaţiu unui eveniment ce poate distruge clubul !!! Tot timpul auzi numai că trebuie să ne întoarcem şi cealaltă faţă.
Pănă când ?Viaţa este extrem de dură, uneori nedreaptă, tragică, fără solidaritate umană, decât atunci când este prea târziu, vezi cazul săracului Marian Cosma, căzut jos şi înjunghiat din spate de bandiţi, dar fără ajutor când era nevoie.
Cam aşa stau lucrurile şi cu BC Mureş. Îngenuncheată de problemele financiare interne, de incompetenţa fostului antrenor, de laşitatea dezertorilor, de un forum 50% nostalgic după fun-ul fără rezultate, cu articole gen Comă sau N-a fost formalitate, care nu fac bine acum nimănui, cu o bancă scurta, cu titulari obosiţi, cu suporterii extraordinari mai puţin răbdători în ultimele săptămâni.
Avancronica meciului cu Dinamo s-a desfăşurat în „crematoriul” din Vasile Conta, de unde , pe lângă problemele noastre interne,ceea de toate zilele, se mai adaugă unu extern. Precum omul căzut la pământ şi înjunghiat mişeleşte aşa a procedat şi FRB ( oare ce înseamnă ? ), la şedinţa „ordinară” a biroului federal, de joi.
Federaţia Europeană de Baschet trimite un fax Federaţiei Franceze de baschet, ataşat si FRB ( oare ce înseamnă ? ), din care reiese clar că cineva a adormit pe banii noştri ( !!!!!!!! ), pentru că nu a fost în stare, să comunice ( îl putem numii incompetent ? ), sau nu a vrut să comunice ( îl putem numi bezmetic ? ) echipei franceze de liga a treia ca jucătorului NU i se acordă dezlegarea de clubul din România, lucru care automat duce la interpretarea unui articol, care spune ca fără în lipsa unui răspuns ( afirmativ sau negativ, deci trebuia răspuns de orice fel ), se consideră acord tacit din partea echipei !!!Înţelegeţi sau n-am fost destul de clar ? Aflată în genunchi, echipa, clubul, oraşul al cărui simbol este pe plan sportiv, sponsorii, suporterii, tot cei implicaţi în fenomen sunt luaţi pe sus de nişte gunoaie, numiţi : oameni de sport !
Omul care greşeşte, îşi dă demisia, dar acelaşi birou de federal nu îi acceptă demisia, pe motiv că respectivul a făcut multe lucruri bune pentru baschetul românesc. Probabil la meciul din retur din meciul cu Finlanda , pierdut la 50 de puncte.
Acelaşi birou în care votul împotriva noastră a fost de 9-2, doi domni, ( 2 !!!!! ) profesorul Şerban de la Mediaş ( partener demn de peste 30 de ani ) şi domnul Olaru ( din Bucureşti, din domeniul arbitrajului ), votează că am merita o şansă să pierdem pe mâna noastră.
Restul adunăturii, cu un puternic lobby din partea lui Vulc

( Sibiul cu galeria înfrăţită dar din păcate cu lepre federale în conducere !!! ) şi Cristescu

( Cluj ) decide împotriva noastră, poate şi de teama că am putea câştiga pe mâna noastră. Probabil se pricep mai mult decât cei care se vaită pe forum la o victorie cu 38 de puncte !
Oare Legea concurentei nu-şi are corespondentul şi aici ? Oare sponsorii nu au de gând să trimită în judecată FRB ( pe vremuri însemna ceva ), pentru prejudicierea imaginii a tot ce reprezintă prin echipă şi ei ? Nu simt că le sunt furaţi banii ? Am scris mai demult de cimitirul de elefanţi din Vasile Conta, nu mă mai repet, dar s-au transformat pentru mine într-un crematoriu de ars vise. Visul unui oraş de a fii tratat cu respect, cum este tratată oriunde merg tinerii noştri, Mediaş,Oradea,Târgovişte,Sibiu, Braşov excepţie, o stradă din Bucureşti, unde funcţionează un crematoriu….
La noi în sală totul decurge ca la carte, nu cumva să „batem” pe cineva, în alte părţi se vinde bere în sală, există baruri în incintă, altundeva se bat jucătorii în teren, nu li întâmplă nimic, alţii nici nu pot să intre la un meci de baschet de beţi ce sunt.Noi ?
N-am strigat niciodată hoţii, nu o voi face nici acum, deşi toată ţara a văzut „furtul” la Timişoara, vede şi furtul de acum.
Pe site-ul FRB ( oare mai interesează pe cineva ? ) se sărbătoreşte ziua de naştere a pruncului doamnei Tocală, la mulţi ani Vlad !

Toţi ceilalţi din ţară nu contează,sau au o pagină pentru felicitări separată. Important este că se dă de băut.
Tot ce s-a întâmplat la şedinţa de joi, nu interesează pe nimeni, ciolanul oricum este împărţit.
Mergem la Dinamo, acolo unde nu se poate cu tobe, cu bilete numai pentru vizitatori ( vezi anul trecut ), cu o echipă despre care vom ştii până atunci dacă mai are şanse la ceva.
Nu voi striga hoţii, pentru că nici nu merită să vorbim de acum încolo despre ei, dar propun ca la următorul meci din Junglă să aprindem o lumânare ca semn de protest pentru tratamentul la care am fost supuşi, s-o ţinem cât mai sus, poate se aprinde şi gunoiul din crematoriu.
Toate astea fără violenţă, în linişte, atunci se aud bătăile inimilor.
Dacă mai interesează aşa ceva pe cineva.
Hai

, poate că a venit timpul pentru Dinamo.