Dinamo Bucuresti - BC Mures, 14.02.2009 [50-60]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

Dinamo Bucuresti - BC Mures, 14.02.2009 [50-60]

Postby Mofa » Thu Feb 12, 2009 12:48 pm

Meciul se va disputa in Sala Antilopa din Bucuresti deoarece Sala Floreasca nu a fost omologata de FRB din cauza suprafetei de joc sintetice.
Dupa ultimele 2 partide in care au evoluat mai putin convingator, elevii lui Coach P vor dori cu siguranta sa sparga blestemul infrangerilor din deplasare cu ata mai mult incat in cazul unei infrangeri playofful se va indeparta vizibil.

Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Re: Dinamo Bucuresti - BC Mures, sambata 14.02.2009 ora 17

Postby bcmures12 » Thu Feb 12, 2009 1:58 pm

Un meci destul de important...
Sa speram ca nu vor juca la fel ca la Medias ca atunci...Dar totusi :fular: :fular:
bcmures12
Incepator
Incepator

Postby moldo_clau » Thu Feb 12, 2009 1:59 pm

Sper ca macar la acest meci care eu consider ca este destul de important in vederea calificari echipei in Play-Off, sa se trezeasca echipa si sa mai castige si in deplasare...si apropo haideti cati mai multi la meci sa facem o atmosfera frumoasa dar suporteri adevarati nu excursionisti :x Fortza BCM :fular:
moldo_clau
Senior
Senior

Postby razvansipos » Thu Feb 12, 2009 4:46 pm

Intr`adevar va fi un meci de totul sau nimic, mai ales ca in urmatoarele meciuri vom intalni niste echipe . :shock: :? .Muresul trebuie sa castige pentru a intra in play`off insa nu de pe locul 8 ! De ce sa ne mai ducem in play off si sa pierdem 3 meciuri cu asesoftu si sa fim eliminati? eu zic ca daca ocupam locul 7, si elba sau rovinari ocupa locul 2 la sfarsit, avem sanse mici, insa totusi ne jucam sansa asta,insa pana atunci muresu trebuie sa castige in fata unui dinamo care se lupta sa nu retrogadeze un lucru nemaintalnit la echipa asta de mult timp :whistle: :fular: :yeah:
razvansipos
Lider
Lider

Postby atti19 » Thu Feb 12, 2009 10:19 pm

Se pare ca baiatu asta pa care l-am aplaudat miercuri in polivalenta (Cătălin Vlaicu) este MVP et. 20!
Oare n-ar venii cateva luni la noi in Tg. Mures?
sorry ca sunt off T. dar chiar cred ca ar fi un transfer excelent!
atti19
Lider
Lider

Postby hubatheo » Fri Feb 13, 2009 7:18 am

MVP nu inseamna neaparat cel mai bun jucator, pentru ca selectia facuta de numaibaschet se bazeaza pe statistici, si poate ati observat ca de multe ori iese mvp un jucator dintr-o echipa care a pierdut, ori faptul ca pierde echipa ta ar trebui sa-ti diminueze considerabil sansele de a deveni mvp-ul unui meci, nu numai al unei etape. Daca ai jucat bine individual sau jocul echipei te-a pus in valoare nu cred ca e atat de relevant decat faptul ca ti-ai ajutat echipa la victorie. Ori asta nu reiese din cifre.
Asta nu inseamna ca nu e jucator bun.
Jazz 4ever
Image
Image
Image
hubatheo
Lider
Lider

Postby Geza » Fri Feb 13, 2009 2:04 pm

Crematoriul din Strada Conta !-
avancronică sumbră dinainte de Dinamo -
( ca să nu fiu offtopic ) :cry:

Nu inţeleg de ce administratorii forumului nu acordă spaţiu unui eveniment ce poate distruge clubul !!! Tot timpul auzi numai că trebuie să ne întoarcem şi cealaltă faţă. :down:
Pănă când ?
Viaţa este extrem de dură, uneori nedreaptă, tragică, fără solidaritate umană, decât atunci când este prea târziu, vezi cazul săracului Marian Cosma, căzut jos şi înjunghiat din spate de bandiţi, dar fără ajutor când era nevoie.
Cam aşa stau lucrurile şi cu BC Mureş. Îngenuncheată de problemele financiare interne, de incompetenţa fostului antrenor, de laşitatea dezertorilor, de un forum 50% nostalgic după fun-ul fără rezultate, cu articole gen Comă sau N-a fost formalitate, care nu fac bine acum nimănui, cu o bancă scurta, cu titulari obosiţi, cu suporterii extraordinari mai puţin răbdători în ultimele săptămâni. :shock:
Avancronica meciului cu Dinamo s-a desfăşurat în „crematoriul” din Vasile Conta, de unde , pe lângă problemele noastre interne,ceea de toate zilele, se mai adaugă unu extern. Precum omul căzut la pământ şi înjunghiat mişeleşte aşa a procedat şi FRB ( oare ce înseamnă ? ), la şedinţa „ordinară” a biroului federal, de joi. :x
Federaţia Europeană de Baschet trimite un fax Federaţiei Franceze de baschet, ataşat si FRB ( oare ce înseamnă ? ), din care reiese clar că cineva a adormit pe banii noştri ( !!!!!!!! ), pentru că nu a fost în stare, să comunice ( îl putem numii incompetent ? ), sau nu a vrut să comunice ( îl putem numi bezmetic ? ) echipei franceze de liga a treia ca jucătorului NU i se acordă dezlegarea de clubul din România, lucru care automat duce la interpretarea unui articol, care spune ca fără în lipsa unui răspuns ( afirmativ sau negativ, deci trebuia răspuns de orice fel ), se consideră acord tacit din partea echipei !!!
Înţelegeţi sau n-am fost destul de clar ? Aflată în genunchi, echipa, clubul, oraşul al cărui simbol este pe plan sportiv, sponsorii, suporterii, tot cei implicaţi în fenomen sunt luaţi pe sus de nişte gunoaie, numiţi : oameni de sport ! :down:
Omul care greşeşte, îşi dă demisia, dar acelaşi birou de federal nu îi acceptă demisia, pe motiv că respectivul a făcut multe lucruri bune pentru baschetul românesc. Probabil la meciul din retur din meciul cu Finlanda , pierdut la 50 de puncte. :huh:
Acelaşi birou în care votul împotriva noastră a fost de 9-2, doi domni, ( 2 !!!!! ) profesorul Şerban de la Mediaş ( partener demn de peste 30 de ani ) şi domnul Olaru ( din Bucureşti, din domeniul arbitrajului ), votează că am merita o şansă să pierdem pe mâna noastră. :)
Restul adunăturii, cu un puternic lobby din partea lui Vulc :drunk: ( Sibiul cu galeria înfrăţită dar din păcate cu lepre federale în conducere !!! ) şi Cristescu :whistle: ( Cluj ) decide împotriva noastră, poate şi de teama că am putea câştiga pe mâna noastră. Probabil se pricep mai mult decât cei care se vaită pe forum la o victorie cu 38 de puncte ! :oops:
Oare Legea concurentei nu-şi are corespondentul şi aici ? Oare sponsorii nu au de gând să trimită în judecată FRB ( pe vremuri însemna ceva ), pentru prejudicierea imaginii a tot ce reprezintă prin echipă şi ei ? Nu simt că le sunt furaţi banii ? Am scris mai demult de cimitirul de elefanţi din Vasile Conta, nu mă mai repet, dar s-au transformat pentru mine într-un crematoriu de ars vise. Visul unui oraş de a fii tratat cu respect, cum este tratată oriunde merg tinerii noştri, Mediaş,Oradea,Târgovişte,Sibiu, Braşov excepţie, o stradă din Bucureşti, unde funcţionează un crematoriu…. :evil:
La noi în sală totul decurge ca la carte, nu cumva să „batem” pe cineva, în alte părţi se vinde bere în sală, există baruri în incintă, altundeva se bat jucătorii în teren, nu li întâmplă nimic, alţii nici nu pot să intre la un meci de baschet de beţi ce sunt.Noi ? :fular:
N-am strigat niciodată hoţii, nu o voi face nici acum, deşi toată ţara a văzut „furtul” la Timişoara, vede şi furtul de acum.
Pe site-ul FRB ( oare mai interesează pe cineva ? ) se sărbătoreşte ziua de naştere a pruncului doamnei Tocală, la mulţi ani Vlad ! :clap: Toţi ceilalţi din ţară nu contează,sau au o pagină pentru felicitări separată. Important este că se dă de băut. :drunk:
Tot ce s-a întâmplat la şedinţa de joi, nu interesează pe nimeni, ciolanul oricum este împărţit. :idea:
Mergem la Dinamo, acolo unde nu se poate cu tobe, cu bilete numai pentru vizitatori ( vezi anul trecut ), cu o echipă despre care vom ştii până atunci dacă mai are şanse la ceva. :ball:
Nu voi striga hoţii, pentru că nici nu merită să vorbim de acum încolo despre ei, dar propun ca la următorul meci din Junglă să aprindem o lumânare ca semn de protest pentru tratamentul la care am fost supuşi, s-o ţinem cât mai sus, poate se aprinde şi gunoiul din crematoriu.:bcm:
Toate astea fără violenţă, în linişte, atunci se aud bătăile inimilor.
Dacă mai interesează aşa ceva pe cineva.
Hai :fular: , poate că a venit timpul pentru Dinamo.
Image
Welcome to the jungle !!!
Geza
Lider
Lider

Postby ericsson » Fri Feb 13, 2009 2:32 pm

oameni buni ar cam trebui sa va interesati de acest caz si mai ales de transferul de care sa tot vehiculeaza!!!deja e penibil e mai ceva ca cazul lui Radoi de la steaua :lol: unu zice ca nu se mai poate transfera altul zice ca se poate dar jucatoru autohton :lol: ,lumea numai stie ce sa creada!!!Hai sa fim mai seriosi daca nu se stie nimica nu vorbiti!!!Sa ne vedem de treburile noastre pt ca sambata avem un meci greu la Dinamo!!!Sper sa ii batem pt ca daca nu play off-ul se distanteaza de noi din pacate :( :fular:
ericsson
Junior
Junior

Postby neofan » Fri Feb 13, 2009 2:47 pm

GEZA,jos palaria fata de cum reusesti sincer si civilizat sa iti exprimi parerea de fiecare data si maiales in situatia data ,te asigur ca aproximativ acelasi parere am si eu si altii dintre cunostintele mele .Sunt de acord ca aceste gesturi dinspre federatie trebuie"taxate '"intr-un mod pasnic dar vizibil si accentuat!!Le a kalapal, a velemenyeidert! :bcm: :fular:
neofan
Senior
Senior

Postby ocsike » Fri Feb 13, 2009 3:04 pm

o propunere : (astept reactii)

un banner de genul afisat anul trecut adresat Fabianei, cu un text sarcastic, ceva in felul urmator : "MULTUMIRI FRB PENTRU CORECTITUDINE!?! CORUPTIA SI INCOMPETENTA SE ASOCIAZA CU NUMELE VOSTRU"
sau ceva ce sa atraga atentia (poate Geza reuseste sa exprime aceasta frustrare colectiva in 2-3 propozitii) mass-media, public, eventual a celor implicati!
ocsike
Senior
Senior

Postby Claudiu-sb » Fri Feb 13, 2009 5:44 pm

Cu parere de rau, aveti dreptate sa va simtiti frustrati pentru greseala facuta de cei din federatie, dar regulamentul nu se poate schimba. Asta o zice unul din afara problemei, se presupune mai lucid :) . Ganditi va ca in nici un sport (sau cu foarte putine exceptii), orice nedreptate s-a facut, lucrurile nu s-au schimbat pentru ca nu o permitea regulamentul.

Bafta maine cu Dinamo!
Claudiu-sb
Junior
Junior

Postby druszs » Fri Feb 13, 2009 6:20 pm

Géza for President!

:fular:
Live to ride, ride to live!!!
druszs
Senior
Senior

Postby magyari » Fri Feb 13, 2009 7:15 pm

Din pacate regulamentul este regulament. Data transferurilor a expirat, iar daca FRB ar face derogare de la prevederile regulamentului, s-ar crea un precedent periculos. Cu atat mai mult, cu cat majoritatea reprezentantilor echipelor erau impotriva cererii noastre.

Dupa parerea mea FRB a gresit, fara doar si poate, insa cele doua chestiuni nu trebuie si nu se pot amesteca. Ne-a plecat un jucator, care sa fim sinceri, a plecat si din cauza unor motive care tin de noi, ma rog, de curtea noastra. FRB, respectiv acel distins domn ar trebui sa raspunda pentru greseala, ar trebui sa se ia masuri pentru a evita astfel de probleme in viitor.

In concluzie da, s-a gresit si ar trebui sa fie tras cineva la raspundere, insa faptul ca s-a gresit, nu inseamna ca se pot face exceptii de la regula. In mod normal FRB ar trebui sa raspunda financiar fata de club. Insa, poate unii stiu, altii nu, o actiune impotriva FRB, din partea clubului, ar insemna sinucidere curata in sistemul acesta de r..at.

Legea concurentei nu are absolut nici o legatura, cum de altfel nici sponsorii clubului nu ar avea calitate procesuala, in eventualitatea unui litigiu dedus judecatii.

Parerea mea este, ca toata lumea trebuie sa invete din situatia ivita, iar pe viitor si clubul sa ia masuri din timp. Multi de acolo stiau ca vrea sa plece Knitter. In loc sa se discute cu el, s-au ascuns in spatele regulamentelor.......ma rog, este doar o opinie personala....
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby oxxide » Fri Feb 13, 2009 7:29 pm

Bun, perfect de acord cu tine, dar... prin aceste fapte FRB a creat un precedent cel putin la fel de periculos. Corect ar fi ca cele 3 parti sa ajunga la o intelegere (BC Mures - FRB - Knitter) pentru ca sincer nu stiu daca s-a incasat vreun ban prin plecarea acestuia, desi contractul lui era valabil pana in aprilie (cred). S-a mai vehiculat o ipoteza in grupuri mai restranse ca un anumit personaj al baschetului mioritic si-ar fi incordat muschii si ne-ar fi aratat cam la nasul cui nu putem ajunge. Nu cred sincer, ar fi mult peste cota ridicolului la care s-a pretat chiar si pana in momentul de fata.
Si sustin in continuare ca ar trebui gandita posibilitatea unei echipe manageriale mult mai competente, compusa din persoane hai sa le zicem cu mai multa intrare la forurile baschetbalistice de pe plan national (Tenter, Voinescu, etc.) care au totusi treaba cat de cat cu baschetul (prietenii stiu de ce).
Vine meciul de la Bucuresti pe care chiar si cu statistica noastra de pana acum suntem capabili sa il castigam. Pacat ca se va juca 5 contra 6. In cazul unei victorii putem da peste nas contestatarilor, chiar si de pe plan local si mai putem spera la o sansa la play-off (desi sa joci contra Ploiestiului nu prea miroase a play-off). Vom vedea... :drunk:
oxxide
Lider
Lider

Postby jeffwarder » Fri Feb 13, 2009 8:41 pm

Geza articolul tau oglindeste perfect sentimentele majoritatii suporterilor adevarati ai Muresului. Ceea ce ai scris despre FRB, cazul Knitter si toata mizeria din jurul ei este justificat, multi simt la fel, chiar daca nu isi pot exprima opiniile intr-un stil ata de original, inspirat si, uneori chiar poetic, ca tine. Forumul fara postarile tale ar fi mult mai incolor. Honestly !

dar
Geza wrote:articole gen Comă sau N-a fost formalitate, care nu fac bine acum nimănui,

Totusi, oricat de negative ar parea, cronicile meciurilor trebuie sa oglindeasca, cu un obiectivism cat-de-cat existent, faptele petrecute pe teren. Astfel, este imposibil sa caracterizezi meciul de la Medias cu titluri ca "Cat de aproape am fost...", "Furt pe fata", "Decis in ultima secunda...", pentru ca pur si simplu ar fi la ani lumina de adevar. Cel putin asa s-a vazut acolo. Daca am fi jucat cu numai 1% mai slab un titlu mai inspirat ar fi fost "Tigrii in moarte clinica...". Sa speram cu nu vom ajunge acolo in curand... Iar victoria contra visiniilor chiar nu a fost numai o formalitate, era penibil daca cronica s-ar fi intitulat "Am spalat pe jos cu ei", "Juniorii umiliti in Jungla" sau "Gradinita n-a avut nici o sansa". Totusi, spre sfarsitul sfertului secund "juniorii" aveau numai un punct in minus si atacau, asa ca... Iar Vlaicu a bagat 32 de puncte. Nu ar fi corect ca acest lucru nu ar fi laudat. Adica politca strutului nu ne ajuta chiar deloc, daca ne bagam capul in nisipul roz al negarii nu prea ajutam pe nimeci, nici chiar echipa. A posta pe site-ul clubului nu inseamna ca trebuie sa-ti sacrifici spiritul critic.
Este clar ca "fun fara rezultate" nu ne mangaie la suflet si putini sunt care ar dori sa se intoarca in timp. Dar inca poate fi si mai rau, adica nici fun si nici rezultate. Deocamdata nu am ajuns acolo, si nu cred ca vom ajunge in curand. Este prea multa putere in acest grup de jucatori, banca tehnica si, desigur, suporteri, pentru a permite asta.
Putem sa ne sustinem echipa si daca nu suntem orbiti de prea multa iubire. Adica noi dam ceea ce este cel mai bun din noi (ca suporteri, sponsori, voluntari, etc.), si ei trebuie sa faca acelasi lucru... Iar in momentele in care se vede ca nu le intereseaza ... forumul este intodeauna acolo ca sa ne exprimam sentimentele, oricare ar fi acestea.

Oricum, ca oricare alta de pe forum, si randurile de mai sus reprezinta numai o opinie. Si nimic mai mult.
Peace & love & happiness :beer:

SI, CEEA CE ESTE CEL MAI IMPORTANT :fular: :bcm: :flag:

p.s. sorry if off-topic :sorry:
Utah Jazz Forever !
jeffwarder
Lider
Lider

Next

Return to Meciuri si statistici 2008-2009