BC Mures - Asesoft Ploiesti, 24.03.2007 Misiune imposibila ?

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

BC Mures - Asesoft Ploiesti, 24.03.2007 Misiune imposibila ?

Postby alex integrame » Sat Mar 17, 2007 11:01 pm

Sper ca moderatorii sa nu se supere pentru ca am deschis un topic care are ca subiect o alta echipa decat cea a noastra… dar nu m-am putut abtine, mai ales ca meciul viitor il jucam cu Asesoft Ploiesti.
E clar, ploiestenii au o echipa foarte buna, un antrenor valoros, dar si sponsori puternici… V-ati intrebat vreodata daca secretul invincibilitatii lor nu sta cumva si in arbitraj? Am fost curios sa aflu raspunsul si am realizat cateva statistici.
Astfel, la cele 26 de meciuri ale Asesoftului din sezonul regulat au fost delegati un numar de 28 arbitri. Lideri sunt Stelian Banica (8 meciuri), Alexandru Olaru (6 meciuri), Gabriel Dima si Mircea Serban (5 meciuri fiecare).
Surprinde pe cineva plasarea lui Stelian Banica pe primul loc? Hm… nu cred ca ar trebui, deoarece acesta este considerat de ceva timp un arbitru “de-al casei” pentru Asesoft. O alta “surpriza” e arbitrul pe locul 2. Da, ati ghicit, Alexandru Olaru este odrasla lui Ion Olaru, presedintele Colegiului Central al Arbitrilor, adica “creierul” care face delegarile la meciuri…
M-am gandit sa elimin din statistica meciurile Asesoftului cu ultimele 4 clasate (Arad, Brasov, Valcea si Rapid), din considerentul ca diferenta de valoare e prea mare ca sa se trimita arbitri “de-ai casei” la partide oricum castigate. Astfel, din 18 partide, topul delegarilor e urmatorul: Stelian Banica (8 meciuri), Alexandru Olaru (6 meciuri), Mircea Serban, Marius Udrica si Gabriel Roceanu (4 meciuri fiecare). Ce pot deduce din acest top? Ca Banica si Olaru nu a fost delegati la nici un meci considerat usor, ci doar la partide considerate “cu risc”… Ca din 18 meciuri grele, Banica si Olaru au arbitrat pe Asesoft de 12 ori…
Relevant in acest sens e o alta statistica. Desi diferenta medie cu care Asesoft a castigat cele 24 de meciuri din acest sezon e de 23,5 puncte, la meciurile arbitrate de Banica diferenta medie cu care Asesoft a castigat este de 9 puncte, ceea ce indica meciuri pe muchie de cutit, castigate “de cine trebuie”…
Sambata unul din arbitri va fi acelasi Stelian Banica, ceea ce inseamna ca, “creierul” care face delegarile se teme de aceasta partida…
Voi ce parere aveti, avem sanse la victorie cu Stelian Banica arbitru?
:fular:

alex integrame
Lider
Lider

Postby alex integrame » Sat Mar 17, 2007 11:02 pm

Pentru veridicitate, iata lista meciurilor arbitrate de Stelian Banica:
Etapa 1, Ploiesti – Pitesti, 60-53
Etapa 12, Ploiesti – Mures, 77-64
Etapa 13, Sibiu – Ploiesti, 60-75
Etapa 14, Pitesti – Ploiesti, 72-81
Etapa 16, Dinamo – Ploiesti, 82-88
Etapa 23, Timisoara – Ploiesti, 84-89 (sau o mostra de cum sa arbitrezi pro Ploiesti…)
Etapa 25, Mures – Ploiesti, ??? :fular:
Etapa 26, Ploiesti – Sibiu, ???
alex integrame
Lider
Lider

Postby Dan » Sat Mar 17, 2007 11:16 pm

Nici o problema ca ai deschis acest topic aici, il vom folosi in continuare pentru discutii pe marginea meciului cu Ploiesti (sorry MM) Rog ceilalti membri sa posteze aici mesajele in legatura cu meciul urmator.

E foarte interesanta perspectiva pe care ne o arati si are mari sanse sa fie real ce zici. Pacat ca si in baschet isi au locul astfel de manevre. Din pacate noi putem doar constata faptele :(
Image
Dan
Resigned
Resigned

Postby lilmodojo » Sat Mar 17, 2007 11:47 pm

eu nu prea cred....ar cam fii prea de tot....sa castigi 24 de meciuri cu ajutorul arbitrilor....dar informatiile pe care le ai scris tu pot fii intelese si altfel : poate ca asesoft ul este o echipa intradevar puternica dar arbitrii astea fac misto de echipa si de aceea sunt meciurile castigate la diferenta mai mica......cum este (era) cu ciuli si Echipa Noastra......ce ziceti? am zis o prostie mare?:))

:fular: :fular:
lilmodojo
Junior
Junior

Postby -=MM=- » Sun Mar 18, 2007 12:15 am

Dan, nici o problema, doar editeaza titlul threadului in: "BC Mures vs Asesoft Ploiesti, 24.03.2007 (Misiune Imposibila?)"

Mai potrivit :) Se poate edita dupa aceea Misiune Imposibila cu rezultatul meciului....
Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby yuko » Sun Mar 18, 2007 10:53 am

:D ce de calcule ti-ai facut...o sa fie un meci foarte greu cu Asesoft mai ales daca vor juca Carutasu si Szijarto. Trebuie sa jucam mai bine decat cum am jucat ieri daca vrem sa avem vreo sansa. Am vazut meciul cu Otopeni...antrenament nu altceva(repet: fara Carutasu si Szijarto). Noi ce-am facut cu Otopeniul !?...am pierdut(111 - 95).
...atata tam tam cu arbitraju. Au echipa valoroasa asta-i motivul victoriilor.
...imi pare rau doar 20% sanse de castig dau echipei noaste.
yuko
Incepator
Incepator

Postby ocsike » Sun Mar 18, 2007 11:38 am

De la ce ora este meciul miercuri???
ocsike
Senior
Senior

Postby Gabi89 » Sun Mar 18, 2007 11:42 am

Meciul e sambata (24.03.2007) nu miercuri. Banuiesc ca tot de la 19, nu? :fular:
A.C.A.B.
Image
Gabi89
Fanatic
Fanatic

Postby alex integrame » Sun Mar 18, 2007 11:49 am

Yuko, te invit sa citesti ce a scris domnul Corui (samsungul) dupa meciul din tur de la Ploiesti, unde am fost "macelariti" de Stelian Banica...
http://forum.bcmures.ro/viewtopic.php?t ... c&start=30
La Ploiesti am fost umiliti atat de arbitrii, cat si de spectatori, care au "bombardat" banca nostra cu tot felul de obiecte si ne-au adus injurii tot meciul. Haideti sa le aratam sambata ce inseamna o galerie adevarata!!! :fular:
Last edited by alex integrame on Sun Mar 18, 2007 12:03 pm, edited 1 time in total.
alex integrame
Lider
Lider

Postby ocsike » Sun Mar 18, 2007 11:55 am

alex integrame wrote:Yuko, te invit sa citesti ce a scris domnul Corui (samsungul) dupa meciul din tur de la Ploiesti, unde am fost "macelariti" de Stelian Banica...
http://forum.bcmures.ro/viewtopic.php?t ... c&start=30

Presupun atunci ca va fi o atmosfera "prietenoasa" la Tg.Mures, cu privire la echipa adversa. Dar nu trebuie incalcata limita bunului simt!!!
Asesoftul este ceva in genul lui Dinamo din cate am inteles (dpdv al simpatiei in tara), doar ca au jucatori mai valorosi.

So WELCOME TO THE JUNGLE guys.....
ocsike
Senior
Senior

Postby Furia-Albastra » Sun Mar 18, 2007 11:56 am

va fi o atmosfera incendiara sunt sigur de asta P.S vine ceva galerie de la Ploiesti?
cu mures pana la moarte si dupa...
...Iubesc Sibiu da nu ca Muresu...
Furia-Albastra
Senior
Senior

Postby Razvy » Sun Mar 18, 2007 12:40 pm

imi poate spune cineva cand incepe sezonul viitor...cat dureaza pauza...pana in toamna,sau cum?

totusi eu am o presimtire ca ii vom bate pe asesoft..si le vom arata,cum este sa ai o galerie ca si aceasta a MURESULUI
HAI :fular: :fular: :D
Razvy
Senior
Senior

Postby laci_free » Sun Mar 18, 2007 12:54 pm

Amintiti-va de meciul cu Dinamo. (the best game ever)
Presiunea trebuie sa fie una similara!!! Atacurile jucatorilor ploiesteni fluierate copios ... si trebuie taxat orice gest antisportiv al celor din ploiesti.
.... nu uitati totusi ca trebuie sa-i aplaudam la prezentarea lotului. (fair playul muresean will never die).
laci_free
Lider
Lider

Postby AnDy » Sun Mar 18, 2007 1:08 pm

laci_free wrote:Amintiti-va de meciul cu Dinamo. (the best game ever)
Presiunea trebuie sa fie una similara!!! Atacurile jucatorilor ploiesteni fluierate copios ... si trebuie taxat orice gest antisportiv al celor din ploiesti.
.... nu uitati totusi ca trebuie sa-i aplaudam la prezentarea lotului. (fair playul muresean will never die).

da laci_free la fiecare faza a asesoftului trebuie fluierata pentru ca, unii zic ca suntem ca nishte tgzigani tziganii , ca nu ne comportam cum trebuie . trebuie sa le aratam ca suntem fair play 4 ever nu cum ne caracterizeaza ei !

ps: nu putem striga cand ies jucatorii de la vestiare, chiar shi dupa sfertul 2 cand ies sa strigam : Din vestiare Iese efchipa mare BCEE MURESH este cea mai TARE ! :yeah: . FORZA :fular:
Image
Image
tCt
AnDy
Lider
Lider

Postby ocsike » Sun Mar 18, 2007 1:12 pm

Gabi89 wrote:Meciul e sambata (24.03.2007) nu miercuri. Banuiesc ca tot de la 19, nu? :fular:

Totusi, cand e meciul???
ocsike
Senior
Senior

Next

Return to Meciuri si statistici 2006-2007