ELBA Timisoara - BC Targu Mures 97- 91, 25.11.2006
A fost un meci greu, un meci in care arbitrii au avut un cuvant greu de spus, neacordand un fault clar de la 3 puncte al lui Cooley cand scorul era parca egal. In orice caz, asta a fost atunci, acuma va fi diferit
TimiÂşoara lovitĂŁ de enterocolitĂŁ
Miercuri searĂŁ dupa calificarea obĂžinutĂŁ ĂŽn Final-Four-ul Cupei României , alĂŁturi de Asesoft PloieÂşti, CSU Sibiu Âşi U Mobilteco Cluj, jucĂŁtorii TimiÂşoreni Mladenovici, Pesici(foto), Markovici, Iov, TalabĂŁ, Popa Âşi Slabu s-au simĂžit rĂŁu, iar ieri s-au prezentat la spitalul "Victor BabeÂş". "Trei dintre ei, Mladenovici, Markovici Âşi Iov, au fost nevoiĂži sĂŁ facĂŁ Âşi perfuzii. Mladenovici a fost cel mai grav. CeilalĂži au fost trimiÂşi acasĂŁ Âşi li s-au recomandat 7 zile scutire de efort. Nu Âştiu de la ce s-au ĂŽmbolnĂŁvit, dar nu cred cĂŁ e de la mâncarea de la cantinĂŁ, pentru cĂŁ tot acolo iau masa Âşi alĂži sportivi Âşi nu a avut nimeni nimic", a declarat antrenorul Dragan Petricevici pentru gazeta sporturiilor. BĂŁnĂŁĂženii au cerut amânarea meciului de sâmbatĂŁ, de la ora 18:00, cu CS Otopeni, dar cererea nu a fost acceptatĂŁ de oaspeĂži. "Am ĂŽncercat sĂŁ cerem amânare, dar am fost ameninĂžaĂži cĂŁ trimit brigada mobilĂŁ de la Centrul "23 August", asta pentru cĂŁ au mai fost meciuri care s-au amânat pe motive medicale Âşi apoi s-a dovedit cĂŁ nu era cazul. ĂnsĂŁ ĂŽn ceea ce ne priveÂşte chiar nu avem nici un motiv sĂŁ facem asta, suntem pe o pantĂŁ ascendentĂŁ Âşi vrem sĂŁ jucĂŁm. O sĂŁ ĂŽncercĂŁm sĂŁ-i punem pe picioare, cu o vitaminizare intensĂŁ, pânĂŁ la meci", a adĂŁugat vicepreÂşedintele Adrian VermeÂşan.