Eu propun totusi sa ramanem la realitate, cu picioarele pe pamant. Trebuie sa recunoastem, in conditiile actuale, ca si fie o echipa campioana, trebuie sa aiba o caruta mare de bani, jucatori de valoare si "sprijin" din spate.
Fara una sau alta ar fi greu. Are si silent dreptate, cu juniori, nu ar castiga ei campionatul, chiar daca toti arbitrii ar "fluiera" pentru Ploiesti. Insa trebuie sa recunosti si tu, daca es obiectiv, ca la multe meciuri stranse, au fost decizi mai mult decat ciudate. Si sa nici nu mentionam de ceea ce se intampla la Ploiesti.
Doar un mic amanunt, regulamentul interzice ca galeria sa fie in spatele echipei adverse. Acum te intreb si eu, la meciul din tur cu Mures, unde se afla galeria ?
Aici se vede "avantajul" de care va bucurati, in alte conditii, echipa poate pierdea la masa verde pentru nerespecatarea regulamentului.
In fine, este o echipa mare, ca si echipa, este fara doar si poate cea mai buna cin campionat, insa nu vad de ce trebuie sa mai apaleze si la alte metode...defapt stiu, una e sa fi campion, si alta sa fi neinvins intr-un campionat. Suna mai bine pentru sponsori.
Si sa nu uitam nici fazele in care jucatorii isi permit sa injure, sa strige la arbitrii, doar ei sunt campioni si pot sa faca absolut orice. La noi un jucator daca injura singur, din cauza stresului sau a unei faze ratate, are deja toate sansele pentru un tehnic. Dar pe undeva e si logic, peste tot, in orice sport, si nu numai, cei bun sunt ajutati. Ca doar si la scoala un elev de 4 daca nu invata ia imediat in 2-3. Daca unul de 10 nu invata, i se iarta.