BC Mures - Asesoft Ploiesti, 24.03.2007 Misiune imposibila ?

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

Postby Dan » Sun Mar 18, 2007 10:19 pm

MM uite o frintura dintr-un mesaj de pe forumul ploiestean, mesaj scris de cineva de la noi:
Am gasit aici amici din toata tara (Salut Alexknicks, Rhadoo_sb, AlexSibiu, Brian Evans...) ceea ce imi spune ca este posibil ca impreuna sa facem din baschetul romanesc cel mai frumos si urmarit sport si ce graviteaza in jurul lui sa fie un spectacol si un etalon de fair-play.

Haideti sa demonstram tarii acest lucru. Incet, incet trebuie sa luam contact cu suporterii baschetului din toata tara si sa facem ca cel putin intre noi sa nu mai existe vorbe urite sau dusmanie. Impreuna cred ca vom putea invata sa avem meciuri fair-play, cum a fost cel cu Sibiu, in care toata lumea se respecta si invinge cel mai bun fara alte resentimente.

Suporterilor ploiesteni le urez bun venit la noi pe forum. Sper sa colaboram si pe viitor in beneficiul baschetului romanesc. Asa ca muresenilor, va rog sa-i tratati pe ploiesteni ca niste musafiri si nu ca niste persoane ce cauta scandal. Or else.. :)

Later edit: pffff pina am postat eu au mai aparut citeva mesaje, dar oricum sensul mesajului meu este acelasi.

Last edited by Dan on Sun Mar 18, 2007 10:21 pm, edited 1 time in total.
Image
Dan
Resigned
Resigned

Postby rady » Sun Mar 18, 2007 10:19 pm

lasa-l pe cel mai bun :D
sa castige cine are mai multa nevoie si-si doreste mai mult hehe :bball:
rady
p.e.s.t.e.

Postby -=MM=- » Sun Mar 18, 2007 10:47 pm

Si noi de abia ne formam...Incepand cu jumatatea turului am inceput sa ne organizam serios, sa ne facem steaguri, etc. Iar la meciul cu voi vreau sa facem o atmosfera splendida...Va fi cea mai buna demonstratie a noastra, sper :)
Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby lilmodojo » Sun Mar 18, 2007 11:44 pm

-=MM=- wrote:Cei de la Sibiu mi-au dat idei, am niste planuri pentru Sambata ;) Pot spune ca vom face un show de nota 11 ;) Trust me...

si noi din galerie cand vom afla de ideile tale?:P:P le vom putea realiza daca aflam numai la ora meciului? :?

:fular: :fular:
lilmodojo
Junior
Junior

Postby -=MM=- » Mon Mar 19, 2007 12:32 am

Eeeee, poate e surpriza si pentru voi :D Poate va trimit un PM ;)

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby alexknicks » Mon Mar 19, 2007 8:21 am

-=MM=- wrote:Ganditi-va putin, Asesoftul sta in 2 oameni...Obradovic si Reggie Elliot.

S-ar putea ca dl. Corui sa nu fie de acord cu tine. :D Pe langa Obradovic, Asesoftul il mai are pe Carutasu sub panouri. Adita Blidaru si Mihai Paul, chiar daca sunt tineri, au crescut mult in valoare in ultimul timp. Nici Avlijas nu trebuie subestimat ... e un vulpoi batran ce poate face diferenta in momentele cheie.
alexknicks
Junior
Junior

Postby alex integrame » Mon Mar 19, 2007 8:53 am

Sa nu uitam de jucatorul numarul 1 al Asesoftului... Stelian Banica. :P El va fi principalul pericol pentru BC Muresul... :fular:
alex integrame
Lider
Lider

Postby alexknicks » Mon Mar 19, 2007 10:01 am

Pt. Tg. Mures, ultimele etape vor fi foarte grele. Daca muresenii nu se vor impune in niciuna din cele doua partide, sunt sanse mari sa intalnesca din nou Asesoftul in prima runda din play-off. E clar ca Asesoftul isi doreste sa termine campionatul fara nicio infrangere, dar pe de alta ar prefera in primul tur din play-off pe Otopeni (ploiestenii ar avea de parcurs doar 50km, iar la meciurile din deplasare nu va exista presiune din partea publicului)
alexknicks
Junior
Junior

Postby -=MM=- » Mon Mar 19, 2007 10:34 am

alexknicks, care "meciuri" din deplasare? Daca joaca impotriva Otopeniului va juca doar un singur meci la Otopeni acasa si doua meciuri se vor juca la Ploiesti :) Si da, nu l-am mentionat pe Carutasu fiindca nu a jucat in meciul cu Otopeni si am crezut ca e accidentat, ca si Szijarto...Nu zic nu, Blidaru si Mita Paul sunt buni, dar nu au inca experienta necesara si nu vor rezista in fata publicului fenomenal din Targu-Mures ;) Iar Avlijas, dupa cum am spus, e intr-o scadere de forma. Dar daca te uiti la ultimele meciuri, doar Obradovic si Elliot au dus echipa catre victorie...Ma rog, noi credem in sansele noastre :)

Si Dan, repet, ce am spus eu nu era pentru suporterii Asesoftului. Eu admir orice suporter din tara fiindca este manat de acelasi sentiment ca si mine si anume iubirea fata de acest sport (ma rog, suporterii adevarati). Ce am spus era pentru echipa Asesoftului, pentru ce am vazut inclusiv anul trecut ca au facut la noi, pentru meciurile in care victoria lor a venit cu ajutorul arbitrilor, etc. Fair-Play va exista intotdeauna din partea mea, nu va fie frica :) Pana la un anumit punct, cum a fost cu Elba :)

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

offffffffff

Postby tibicarlos » Mon Mar 19, 2007 11:45 am

NU POT SA MEG LA MECI !!!!!!! sunt disperat... ce ma fac? ... imi vine sa plang !!!!
:x :cry:
ORICUM VOM CASTIGA.. SIMT ASTA!
GO BC MURES! :fular:
and just for tonite i declare that cheese is an animal !!
the absence of evidence is not the evidence of absence !!
welcome to the suck !!
tibicarlos
Incepator
Incepator

Postby alexknicks » Mon Mar 19, 2007 12:26 pm

-=MM=- wrote:alexknicks, care "meciuri" din deplasare? Daca joaca impotriva Otopeniului va juca doar un singur meci la Otopeni acasa si doua meciuri se vor juca la Ploiesti :)

Scuze ca am folosit pluralul. Ai inteles ce am vrut sa zic ...

-=MM=- wrote:Iar Avlijas, dupa cum am spus, e intr-o scadere de forma. Dar daca te uiti la ultimele meciuri, doar Obradovic si Elliot au dus echipa catre victorie...Ma rog, noi credem in sansele noastre :)

La primul meci dupa revenirea din Polonia, Avlijas a jucat cateva minute in Cupa cu Dinamo (meciul tur) si a ingropat 2 de 3pct ce au pecetluit soarta partidei. Au urmat meciurile cu Dinamo (returul in Cupa) si Medias in care nu prea a fost folosit. La Arad a lipsit... a fost plecat din tara sa-si rezolve viza. La Timisoara a dat semnalul revenirii pentru Asesoft, marcand 14 pct (3x3pct) + 8rec si 4 pd. In ultima etapa, cu Otopeniul, a dat 21pct (4 din 4 de 3pct).
alexknicks
Junior
Junior

Postby radu » Mon Mar 19, 2007 1:45 pm

putem strica un record, nu ?
putem inchide gurile multora. daca vom castiga vom arata ca se poate. nu e imposibil!
radu
Senior
Senior

Postby magyari » Mon Mar 19, 2007 1:59 pm

Dupa parerea mea, in afara lui Obradovici, un super jucator, dar un caracter discutabil, Avlias insa are experienta, are mana foarte buna. Anul trecut de exemplu toata lumea il lauda pe Burlacu, insa fara Avlias nu cred ca ar fi castigat chiar asa de usor finala. In momentele cele mai dificile acest jucator se ridica si trage dupa el toata echipa. Eu personal as fi preferat sa vina in locul lui Darius H.
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby ghettobird » Mon Mar 19, 2007 2:21 pm

de acord numai ca vezi tu Darius era tanar avea 24 d ani si juca foarte bine a facut si in cupele europene si in plus era constant Avlijas este jucator experimentat foarte bun dar batrande aceea zic ca totusi cu Darius echipa noastra ar avea un plus mai ales la meciurile europene
ghettobird
Incepator
Incepator

Postby Silent » Mon Mar 19, 2007 4:28 pm

salut .. hai ca m-am gandit si eu sa-mi fac un cont aici la voi.. nu stiu ce sa zic.. Vorbim dupa meci.. Si sincer pe mine nu prea ma intereseaza in mod special meciul asta.. Oricum campionatul e al Asesoftului. peace
Silent
Senior
Senior

PreviousNext

Return to Meciuri si statistici 2006-2007