CS Otopeni - BC Mures, 10.03.2007 [111 - 95]

Informatii, statistici si date despre meciuri

Moderator: Grup moderatori

Postby Braston » Sat Mar 10, 2007 9:20 pm

sincer imi pare rau pt. :fular: ...avem neaparat nevoie de victorie cu sibiu..stie cineva in ce echipament vor juca baietii cu sibiu?

Braston
Senior
Senior

Postby ericsson » Sat Mar 10, 2007 9:23 pm

nu stiu ce parere aveti voi dar yo cred ca in unii jucatori au c-am intrat vedetismele in ei!!!!nu vreau sa jignesc pe mine ii doar o parere!!!tre sa se adune si sa fie o echipa!!!!cu sibiul chiar avem nevoie de victorie deoarece daca pierdem putem zice adio de la play off ca cu ploiesti si pitesti doar un miracol ne poate ajuta sa ii batem asta e realitatea din pacate!!!!!!!bc mures bateti sibiul !!! :fular: :fular: :fular: :bcm: :bcm: :ball:
ericsson
Junior
Junior

Postby Razvy » Sat Mar 10, 2007 9:24 pm

trebuie oricum sa trecem peste aceste 2 meciuri...si trebuie NEAPARAT sa batem pe sibiu....dupaia vine iar un meci extrem de greu cu asesoft...si ultima etapa in care la fel ca si cu sibiul trebe sa castigam pt.un loc mai bun pt.play-off
hai :fular:
Razvy
Senior
Senior

Postby Dan » Sat Mar 10, 2007 9:33 pm

Nu va mai amagiti cu batutul Sibiului. Amindoua echipele sint pe val, doar ca sibienii urca si noi coboram. :(

Pacat ca am pierdut si astazi dar ceva se intimpla in sinul echipei. Nimic nu mai merge ca inainte. Probabil ca se apropie sfirsitul sezonului si americanii au chef sa plece acasa nu sa mai joace in play-off.

Iar daca va intrebati de unde asa de putine puncte si aruncari ale jucatorilor romani, aducet-va aminte ce ziceam acum citeva zile cind mi-au sarit toti in cap. (cam pe aici)
Image
Dan
Resigned
Resigned

Postby ericsson » Sat Mar 10, 2007 9:48 pm

referitor la dan ai dreptate egoismul dar inca odata repet si vedetismul!!!!!ca ei cred ca pot face totu de unu singur si nu ar trebui sa uite ca toate echipele s-au intarit fata de tur si nu mai merge asa usor!!!asta e nu putem intr-un an asa sa urcam ii bine totusi ca cream si facem o echipa!!!!!!!!!!!!!!!!! :fular: :fular: :fular: :yeah: :yeah: :yeah:
ericsson
Junior
Junior

Postby Dan » Sat Mar 10, 2007 10:08 pm

Clasamentul la zi, unde am mai coborit un loc. Practic si Clujul e inaintea noastra, indiferent daca bate sau nu la Medias in meciul restanta. Inca se poate intimpla orice la calificarea in play-off, dar mie tare mi-e teama ca o sa inceapa sa se aranjeze meciuri spre favorizarea altor echipe si implicit defavorizarea noastra (de exemplu meciul restanta Dinamo - Otopeni ce se va juca in 14 martie).
Last edited by Dan on Sat Mar 10, 2007 10:10 pm, edited 1 time in total.
Image
Dan
Resigned
Resigned

Postby red wood » Sat Mar 10, 2007 10:10 pm

Dan, ai avut perfecta dreptate si acuma si atunci.

Si eu sunt de parere ca in momentele critice, americanii prea isi iau meciu pe cont propriu si nu sunt preocupati de colegii lor, fie ca sunt demarcati sau nu. Daca aveti posibilitatea vizionati atent partida cu TM si veti vedea.
Stiu ca unii o sa spuneti ca e usor de criticat si trebuie sa fim alaturi de echipa si la bine si la rau, insa eu cred ca trebuie facut ceva si acest lucru este treaba antrenorului. Nu se practica un joc constructiv, se joaca: "las' ca rezolva Cooley", dar din pacate si el este om si nu robot.

Sper intr-o victorie in meciu contra Sibiului.
:fular:
red wood
Senior
Senior

Postby Dan » Sat Mar 10, 2007 10:18 pm

Nu-mi face placere sa am dreptate in cazul acesta. Oricum eu sint alaturi de echipa si antrenor si acum. O sa continui sa imi fac treaba si pe forum si pe site indiferent de ce se va mai intimpla in continuare in jocurile din campionat.

Obiectivul stipulat la inceputul sezonului se poate atinge usor. Atit s-a promis si asta s-a realizat. Restul ramine de vazut in sezonul urmator, cind avind conditii mai bune trebuie sa realizam mai mult.

Stiu ca suna ca un slogan electoral, dar Impreuna putem reusi !
Image
Dan
Resigned
Resigned

Otopeni -BC Mures

Postby czugu » Sat Mar 10, 2007 10:38 pm

Dupa parerea mea prea repede am devenit negativisti.Intradevar sansele noastre de a prinde playofful sunt foarte mici,dar campionatul se joaca,si trebuie sa speram... Sa nu uitati un lucru foarte important.Obiectivul echipei la inceputul campionatului a fost locul 10.Obiectiv realizat.La inceput am avut un buget f.slab,sponsorii au aparut din mers,asa sa reusit aducerea lui Jay,si schimbarea obiectivului,un lucru f.indrazneti si poate si realizabil,pana cand au aparut problemele medicale la Cooley,randamentul lui fiind mai scazut.Americanii nostrii sunt jucatori foarte valorosi,jucatori profesionisti,care precis vor sa duca la capat ce au inceput.Eu personal asi vrea sai vad si in sezonul viitor la noi si cu inca 3/4 achizitii noi intradevar putem spra sa luptam sa intram in careul de asi,dealtfel un lucru f.greu de realizat,avand in vedere potentialul financiar si experienta acestor echipe.Indiferent pe ce loc vom termina in acest campionat f.tare si echilibrat,eu voi iubi aceasta ecipa.Speranta sa fie cu noi si in sezonul urmator...dar mai ales sambata cu Sibiul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
GO BC MURES,GO TIGERS<GO TOGETHER
czugu
Lider
Lider

Postby LJ3 » Sat Mar 10, 2007 10:40 pm

degeaba mati condamnat dar suntem in cadere libera ... dak o sa mai avem o victorie o sa fie bine...dar nu prea cred.sa ne bucuram dak prindem playofuu....si dekat locu 8 mai bine deloc. de pe 8 jucam cu asesoft deci 2 meciuri in deplasare.1 acasa.....nu avem nici macar...0,000001 % sanse.
LJ3
Debutant
Debutant

Postby AnDy » Sat Mar 10, 2007 10:51 pm

mai eu nu va intzeleg .. cum atzi vazut ca , cooley&co. cashtiga meci de meci shi acum au pierdut 2 meciuri la rand gata ... totzi sunt dezamagitzi .. ca nush cine e egoist shi nu shtiu ce .. statzi dragilor ca este doar al doilea sezon ... cand ceilaltzi au jucat cate 6-7 sezoane shi au experientza ... dak echipa incepea rau shi o continua tot asha .. atunci parca vad ca nimeni nnu avea pretentzii .. eu o sa raman in continuare cu bc muresh or ce ar fi .. FORZA :fular:
Image
Image
tCt
AnDy
Lider
Lider

Postby alex integrame » Sat Mar 10, 2007 10:51 pm

Zilele trecute trageam un semnal de alarma, sa nu ne imbatam cu apa rece, pentru ca mai sunt meciuri restante si locul 4 e de fapt 6. Din pacate, in calculele mele mizam ca in meciul cu timisoara si otopeni sa facem 3 puncte.
Suntem pe locul 6, in fata Clujului, care are 35 de puncte si un meci mai putin. Daca vor bate pe Valcea (a) si vor pierde celelalte 3 meciuri, ne intrec si ei.
Prin urmare, ne vom bate pentru locurile 7 - 8 cu Otopeni si Medias (Oradea nu ne mai poate incurca).
Teoretic, Medias, care e pe 8, are 2 meciuri mai grele si 2 mai usoare, cu Cluj, Dinamo, Rapid si Valcea, si pot acumula 40 de puncte.
Si Otopeni are 2 meciuri grele, cu Dinamo si cu Ploiesti si 2 mai facile, cu Pitesti (a) si cu Brasov (d), din care pot face 6 puncte si sa ajunga la cota 40.
Va fi un final de sezon pe muchie de cutit, pentru accederea echipei noastre in playoff va fi nevoie, cred, si de jocul rezultatelor. :fular:
alex integrame
Lider
Lider

Postby fanBCMURES » Sat Mar 10, 2007 10:52 pm

Din pacate asa se intampla cu echipele mai mici si mai tinere. Daca au rezultate bune prind curaj si cu un moral si ambitie mai mare pot furniza surprize, dar in acelasi timp dupa cateva nereusite intra in criza din cazua lipsei de experienta. In aceste cazuri ar fi bine sa fie rezerve de acelasi nivel cu titularii, care insa la noi inca nu exista pe deplin. Dar trebuie sa credem pana in ultima clipa ca totusi ne vom califica in play-off. Si ce daca de pe locul 8, poate Asesoft prinde o cateva zile foarte foarte slabe si ... :fular:
fanBCMURES
Lider
Lider

Postby alex integrame » Sat Mar 10, 2007 10:55 pm

Pentru LJ3.
Sa stii ca e bun si locul 8, chiar daca jucam cu Ploiesti si ne inving. Lupta continua apoi pentru locurile 5-8, locuri care la inceputul sezonului pareau o utopie. :fular:
alex integrame
Lider
Lider

Postby Bogdan4music » Sat Mar 10, 2007 10:55 pm

sunt deacord cu andy......Echipa a mers bine pana acuma, si la 2 infrangeri deja in desfintam pe toti incepand de la antrenor pana la jucatori si albitri. Obiectivul propus la inceput trebuie atins si sa ne bucuram. Si daca prindem locul 8, foarte bine....facem si putina experienta jucand cu asesoft, ca meciurile usoare le-am castigat. Dorim numa victorii! :fular: :fular:
Bogdan4music
Debutant
Debutant

PreviousNext

Return to Meciuri si statistici 2006-2007