sunteti nisthe prosti astia care ziceci ca echipa ii slaba,Bine CA,NUMA CAND CASTIGA TINE-TI CU ECHIPA SI II CEA MA BUNA DAR DAK PIERDE II CEA MAI SLABA ***>>TREBE SA TII CU ECHIPA SI SA O INCURAJEGI SI DAK AR FI PE ULTIMUL LOC.. ORICAND TREBE SA INCURAJEGI BC MURES
Avertisment pentru limbaj inadecvat. La urmatorul ai ban 3 zile.
astept de la cineva sa ne comunice prestatia arbitrilor . dace ei s-au comportat bine nu putem face altceva decat sa-i felicitam pe adverari nostri . au fost ma buni
Se pare ca meciurile jucate pana acuma la intensitate maxima i`au cam obosit pe baietzi, mai ales cei din primul 5 care sunt obishnuitzi sa joace mai tot meciul... Asta este, trebuie sa ne concentram mai departe shi sa speram ca prindem playoff`ul
Daca jucam asa tare imi e frica ca pierdem tot pana la sfarsit , dar asta e , trebuie sa incurajam in continuare echipa si sa speram ca baietii isi vor reveni si arbitri ne vor lasa in pace . GO MURES GO
Cea mai categorica infrangere in acest retur.In aceste conditii meciul de Sambata cu sibiul este unul crucial.Din pacate sibienii sunt intr-o revenire de forma asa ca sunt sigur nu vom avea un meci usor.In ceea ce priveste playofful in cazul in care nu mai castigam nici un meci din cele 3 ramase (sper din tot sufletul sa nu se intample asta ) putem sa pierdem accederea in play off.
GO GO
draga cristian .. noi jucam f bine ... insa shi echipele adverse sunt tari ... acum nu trebuie sa crezi ca toate echipele din campionat sunt = cu aradu; sau alte echipe putzin mai slabutze ... FORZA
NUI nimic suntem intr-o mica criza de forma dar castigam meciuriile ramas inclusic cu ASESOFT nu-i asa???
PENTRU NOI SUNTETI CAMPION COOLEY&CO. orice ar fi
Sa nu lasam albitrii sa decida fortza noastra!!!
Lasati mai arbitrajul, diferenta e prea mare, am prins o zi proasta dupa cum se vede. N-ar strica ca Clubul sa tina regulat conferinte de presa, pentru ca de data asta tare as fi curios ce explicatii ar da Corui.
Se ingroasa gluma de acuma, trebuie neaparat sa batem Sibiul.
se pare ca baietii nu si-au revenit dupa infrangerea cu Elba. Dupa victoria zdrobitoare de la Arad cred ca s-au relaxat nepermis de mult, crezandu-se deja calificati in play-off si acum cam tragem ponoasele. Sper ca la meciul cu CSU sa isi revina si sa joace cu concentrare si determinare maxima, doar astfel putand castiga un meci in care zic eu ca nu prea mai avem sanse, sibiul fiind intr-o revenire de forma periculoasa pentru noi.Asteptam o victorie de la voi si nu uitati " toghether we are strong"
cred ca trebuie pus la punct apararea,nu se poate cistiga un meci cu peste 100 de puncte primite(a 2 oara consecutiv)dar sa inscriem mereu cu un cos mai mult
Nu stiu ce sanse avem impotriva sibiului dar daca nu ne concentram suficient e clar ca vom pierde.In sfertul 2 am condus cu 6 puncte dar a aparut probabil o lipsa de concentrare si am pierdut controlul jocului.De obicei jucam mai bine in partea a doua a jocului dar astazi nu s-a intamplat asa.Victorie obligatorie impotriva CSU.
GO GO !!!!!!!!!!!!