Cupa Asociatiei Pro - Streetball, 10-11 Mai Sala Sporturilor

Stiri, articole si mesaje legate de baschet

Moderator: Grup moderatori

Re: Cupa Asociatiei Pro - Streetball, 10-11 Mai Sala Sporturilor

Postby Mofa » Mon May 12, 2008 2:26 pm

Cum am scris si la final toate opiniile si observatiile vor fi luate in considerare pentru a imbunatatii concursul. Ironia fina mi-o asum, asta fiind parte din "eul" meu, cunoscandu-ma ar trebui sa stii. Nu e nimic personal.

Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Postby potyike1990 » Mon May 12, 2008 4:57 pm

Sincer imi pare bine ca a castigat Bob's Squad, cred ca am fost singura echipa care a avut inaltimea medie de 1,75m (cel mai inalt find 1,80m). Am punctat 7 pct contra ei, ceea ce a fost bine zic eu.
Acum sa luam partea de OM a echipei, ei au fost singuri care ne-au felicitat dupa meci si ne-au incurajat ca am fost buni, nu ca alte echipe care erau si ei 2,10m si castigau la 1 pct diferenta cand te duceai la ei sa dai mana ei fugeau de tine.
Deci cum a zis si Silent, Bob's Squad ftw!
The LOS ANGELES LAKERS 2010 World Champions.
potyike1990
Lider
Lider

Postby MinM » Mon May 12, 2008 9:25 pm

Am revenit cu filmulete cu am promis...
Ceva din preliminarile concursului de 3 pt.. : :bball:
http://www.youtube.com/watch?v=1g0jIp5_WO4
Slam Dunk contest: :trampo:
http://www.youtube.com/watch?v=DXn7gjuv7cg
Congra.. for all.. Enjoy!!
Acum si in high quality!!!
MinM
Lider
Lider

Postby Mofa » Tue May 13, 2008 7:38 am

Din pacate Duminica 11.05.2008 dupa terminarea concursului mi-a disparut mingea de tip Molten. Nu cred ca ar fi fost furata, mai degraba am uitat-o eu undeva la sala. Daca stie cineva ceva despre unde ar putea fi, ii rog sa ma caute pe YM: mofa_cheeky@yahoo.com sau 0745-35.65.65

Mai mult decat la valoarea ei materiala tin la valoarea ei sentimentala. Gasitorului ii ofer :beer:

Image
Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Postby gorba » Tue May 13, 2008 8:09 am

-=MM=- wrote: Si Mofa, trebuia sa te uiti mai atent, alte echipe au cerut de "n" ori mai multe faulturi decat noi. Tinand cont ca la noi eu de abia am pronuntat cuvantul "fault" odata, Gratian si el de abia a cerut faulturi...

nu ma pot abtine sa nu comentez, nu ma intelege gresit, dar in meciul cu noi mingea a fost 90% la muri, 9% la gratian. logic ca tu si gratian nu ati cerut faulturi ( desi la cum a fost faza nu ma miram sa se ceara chiar si fara minge :| ). Oricum a cerut Muri pentru toata lumea din sala.
Dar per total poate ca ai dreptate. a fost greseala noastra ca am incercat sa jucam cu bun simt, asa cum consider ca ar trebuii sa se joace un meci de streetball, si stai linistit ca o sa invat pe data viitoare, o sa dau ca un cioban, macar sa aiba Muri motiv sa ceara fault.
"I'm gonna make this ! If i have to die here today , I'm gonna make this ! " Kevin Garnett
http://raduluca.ro
gorba
Incepator
Incepator

Postby magyari » Tue May 13, 2008 8:39 am

Ai pus punctul pe i :). Deci ceea ce a facut acea echipa, depaseste orice limita, duritati exagerate, iar cand jocul lui Muri nu mergea in relatia 1 - 3 ( ca de pasat oricum nu pasa ) implora pentru un fault si injura.....pacat.

ps: poate nu a observat nimeni, insa sunt 2 aspecte interesante in legatura cu aceasta echipa( care a jucat corect in opinia lui MM ):
1. toti cei prezenti au inceput sa-i hiduie la un moment dat, ca urmare a lipsei totale de fair-play si de tot ceea ce inseamna sport .....
2. toate echipele cu care au jucat sustin aceeasi chestie......lipsa de bun simt, atat la partea ca faulturile inventate, cat si pe partea intrarilor brutale ( aici facand exceptie MM, care fara suparare, nu a miscat multe )

Oricum, asta e, eu zic sa ne oprim aici. Unii sunt gata sa faca totul pentru victorie, sub pretextul scopul scuza mijloacele. Altii au venit doar din dragoste pentru acest sport si nu au vrut altceva decat sa joace, si dupa caz, sa piarda in urma unui meci corect.
It's Miller time ! :)
magyari
Moderator
Moderator

Postby profu » Tue May 13, 2008 8:57 am

Salut, Profu din Crengutele aici. Felicitari inca o data pentru organizare si pentru faptul ca Mures got game.

@Mofa - in sala erau niste 'bididii' - un tip cu tricou in dungi, amic bun cu o echipa (in care juca un copil cu Adidas - Feet You Wear - modelul vechi). Nu v-am mai spus, dar in prima zi acel 'dungat' a luat mingea noastra, un Jordan, si a ascuns-o in tribuna sub niste placaje, sperand sa ramana ultimul si s-o duca acasa. Cand l-am intrebat de minge, habar n-avea! Am zis ca e pacat sa iasa scandal si n-am zis nimc, asa ca am luat mingea de sub placaje si gata. Mi-e teama ca la el ti-ai uitat mingea!!!

Cat despre debate-ul de pe topic - depinde ce iti da satisfactie - sa dai topoare si sa castigi chiar daca te fluiera publicul sau sa joci baschet cinstit si sa incerci sa castigi asa. Dar vorba aia 'fuck the game if it ain't saying nothing'.

Numai bine.
I'd rather die than taste from the cup of mediocrity!
profu
Debutant
Debutant

Postby vlad_pop » Wed Mar 25, 2009 5:05 pm

Asteptam din nou editia de anul acesta(daca se poate).........Si sa fie cat mai repede :lool:
A man can be a very important element in a team, but a man can not make a team. Image
vlad_pop
Lider
Lider

Postby TomiaxBC » Wed Mar 25, 2009 5:23 pm

si daca se poate la terenurile de la scoala 18...sa fie cu adevarat streetball :P
Image
TomiaxBC
Lider
Lider

Postby vlad_pop » Wed Mar 25, 2009 5:29 pm

Tot mai frumos ar fi la polivalenta :yeah:
A man can be a very important element in a team, but a man can not make a team. Image
vlad_pop
Lider
Lider

Postby MinM » Wed Mar 25, 2009 9:57 pm

Era tare CooL anul trcut!! Cel putin noi am simtit bine..!! 2009 asteptam!!!!!
MinM
Lider
Lider

Postby hubatheo » Thu Mar 26, 2009 11:06 am

Oricine este binevenit sa ajute la organizare, si atunci sigur vom avea timp si energie de a pune la cale un turneu.
Jazz 4ever
Image
Image
Image
hubatheo
Lider
Lider

Postby B E L A » Thu Mar 26, 2009 10:08 pm

Eu ajut la sonorizare :D
Play 4 fun
B E L A