Cupa Asociatiei Pro - Streetball, 10-11 Mai Sala Sporturilor

Stiri, articole si mesaje legate de baschet

Moderator: Grup moderatori

Re: Cupa Asociatiei Pro - Streetball, 10-11 Mai Sala Sporturilor

Postby Lulu » Sun May 11, 2008 7:09 pm

pe langa fault .. multe trageri de timp :down: ... si asta doar la o singura echipa ... stiu ei cine :)

Whatever you do, I'll catch you with my photo camera.
Lulu
Lider
Lider

Postby Noemi » Sun May 11, 2008 7:18 pm

Finala mare a fost ok. Doua echipe care inteleg notiulnile de sport si fair play. Am primit o lectie de fair play de la jucatori din Brasov, Bucuresti, Otopeni. Finala mica a fost intr-adevar cam nesportiva, poate si semifinalele.
Dar evenimentul in totalitatea lui a fost un succes. :ball:

Si au castigat si felete de la volei! Bravo lor! :ok:
Who the heck is Chuck Norris??
Noemi
Junior
Junior

Postby hubatheo » Sun May 11, 2008 7:19 pm

Banuiesc ca a fost Sambuca echipa cu pricina. Am I wrong? :roll:
Jazz 4ever
Image
Image
Image
hubatheo
Lider
Lider

Postby Noemi » Sun May 11, 2008 7:22 pm

Ce intuitie fenomenala ai, Huba! :D :comm:
Who the heck is Chuck Norris??
Noemi
Junior
Junior

Postby Mofa » Sun May 11, 2008 7:31 pm

O editie reusita si dupa spusele finalistelor. Am reusit sa strangem informatii pozitive si negative care ne vor a juta la anul la o organizare si mai buna. Sunt obosit dar a meritat. Inca o experienta si niste amintiri frumoase. Multumesc colegilor din Asociatie precum si celorlalte persoane care ne-au ajutat: Dl. Viciu, Dl. Bara, Dl. Koos de la DSJ, Bubi si altii care nu-mi vin in minte acum dar fara care nu am fi avut acelasi succes.

Multumim si fetelor din galerie pentru sandwichuri :ok: cat si baietilor care ne-au ajutat cu panourile si bannerele.
Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Postby yuko » Sun May 11, 2008 8:58 pm

ce-am vazut azi a fost...CIOBANIE!!! Am vazut o echipa cu un fost jucator de div. A care mi-a lasat un gust amar. Tipu' in mov(Gratian parca) nu avea ce cauta pe terenul de baschet- un cocăzar care a..."arat"(faultat grosolan) in toate meciurile, fara pic de respect pt. adversar...se vede ca n-a jucat baschet in echipa la viata lui -asa NU-. http://www.youtube.com/watch?v=SCWd-mmDRZQ (dude...baga-ti mintile in cap.si lasa jocul ala dur-sau esti cumva ciumpalac ?!)

Muresan... "marele" jucator (divizia sateasca)- cerea fault...dupa fault(/sistem-automat)-se baga in 3oameni, se milogea la dl. Viciu,tragea de timp intr-un hal fara de hal.(omule joaca baschet.de'aia ai venit-sau ai venit numai pt. cupa)-asa NU-...oricum felicitari pt. concursu de aruncari de 3pct.

Unele echipe si-au facut planu sa ceara la fiecare faza de atac fault...chiar daca numa un pic il atingeai sau chiar deloc. Felicitari organizatorilor...

...astept adevaratii jucatori de bsk. la weekend toata vara, sa jucam frumos, fara miza...sa jucam CURAT.
Respect jucatorilor din echipele Pepsi, Crengutele, Bob's Squard si Atletic(unde am jucat si eu).
numai bine!!! :bball:
yuko
Incepator
Incepator

Postby vlad_pop » Sun May 11, 2008 9:15 pm

a fost un concurs reusit ..........evenimente de acest gen ar trebuii organizate de cel putin 2 ori pe an.
echipe bune , meciuri tensionate si o atmosfera placuta..........
BRAVO :yeah: :bball:
A man can be a very important element in a team, but a man can not make a team. Image
vlad_pop
Lider
Lider

Postby gorba » Sun May 11, 2008 9:27 pm

2 lucruri trebuie zise neaparat, nu ca repros ca oricum nu are rost, ci ca nota pt urmatoarea editie :
In primul rand trebuie introdusa neaparat o regula pentru trasul de timp, daca nu pt tot parcursul meciului, macar in ultimele 2-3 minute.
Iar treaba cu "arbitrii" trebuie rezolvata cumva. Ori se pune un arbitru sia tunci el decide ce si cum. Ori se face cu observator care sa intervina in caz de conflict intre cele 2 echipe; nu cum a fost acum. orice se cerea se dadeam, faulturi inchipuite, care nu s-ar fi dat nici macar in Divizia A ce sa zic de streetball unde se joaca totusi putin mai dur.
As propune o regula de genul sportarena: un observator la fiecare meci; fiecare echipa cere fault/aut/pasi etc. , iar acel observator INTERVINE cand cele 2 echipe nu cad de acord.
Iar cel mai important, atunci cand o echipa cere faulturi inexistente sa fie penalizati( mingea la adversari, sau o libera pt adversari ).

Felicitari participantilor, organizatorilor si cel mai important castigatorilor ;)
"I'm gonna make this ! If i have to die here today , I'm gonna make this ! " Kevin Garnett
http://raduluca.ro
gorba
Incepator
Incepator

Postby ju_cooley » Sun May 11, 2008 9:37 pm

Bob's Sqad a castigat :down: :angry:
BC MURES
ju_cooley
Lider
Lider

Postby Lulu » Sun May 11, 2008 10:03 pm

per total eu zic ca a iesit foarte bine concursul ... bineinteles au fost si unele "neplaceri" ca sa le spun asa ... acestea au fost contabilizate si se va tine cont de ele la editia urmatoare

tinand cont de prestatia lui Muresan ... joc bun, dar nesimtire privind trasul de timp si "faulturile" cerute
Lulu
Lider
Lider

Postby MinM » Sun May 11, 2008 10:22 pm

Era fain sigur toata competitia si eu spun doar o parere.. toata lume vede altfel... chiar atmosfera era fain pacat ca fara muzica ca era si mai fain... semifinalele si finala era naspa... am stat acolo 2 ore sa vad finala ca sigur va fii spectacol... insa nici o faza spectaculoasa ... Din cele 4 care au ajuns in semifinale cel mai fain a jucat Pepsi de ce? pt. ca a creat faze faine aruncari de la 3 puncte reusite si s-a vazut ca vrea sa joaca streetball nu ca niste fetite! A ajuns pe 4 doar pt faulturi ce au cerut ceilalti :x Echipa lui Muresean de asemenea juca bine cand era condus si cand Muresean nu era egoist insa cand conduceau.... rusine parca miza era 200.000 de euro!! Eu raman cu parerea ca la streetbal te duci sa joci cat mai bine sa inscrii cat mai mult si faze faine... Finala era jucat de doi echipe care nu stiu pt. ce jucau... Insa le Felicit pe amandoi ca au ajuns pana la semifinale ca pana acolo au castigat meciurile ca la streetball dar de acolo.... :down: :down: Aruncarile de la trei puncte au fost faine felicitari pt. Muresean ca merita!!! si felicitari pt copilul care a fost pe 2... a ratat cu 1 sau 2 mai mult ca Muresean!! Slam Dunc-ul iarasi un mare plus era mult mai fain organizat ca la allstar din tg-mures unde parca dadeau la gramada!!! Idee bune cu notele de la jucatori... TOT!!! Voi pune ceva filmulet cu slam-dunk dar maine sau poimaine!! Voi posta aici.. cine este curios sa revina.. BRB Respect!! :ball: :ball:
MinM
Lider
Lider

Postby -=MM=- » Mon May 12, 2008 1:15 am

Baieti, nu mai sariti atata pe Muresan si pe Gratian (nu de alta, dar nu citesc ei forumul :D). Au jucat cum au jucat, Gratian a mai jucat la "n" competitii de streetball iar Muresan era obisnuit cu Divizia A. Joaca cum joaca, vi se pare dur, asta este, oamenii vor sa castige. Puteati raspunde la fel. Nu au existat trageri de timp, atata timp cat mingea era in joc, puteai sa stai cu ea cat vroiai, asta era REGULAMENTUL...Deci decat sa acuzati echipa noastra, mai bine acuzati regulamentul.

Cat despre faulturi, hai sa nu vorbim. In finala mica, contra Crengutelor, am primit (eu insumi) un record de 3 faulturi in MAXIM 1 minut. Mai bine zis 3 faulturi in vreo 30-40 de secunde, deci nu va mai plangeti de cat faulta Gratian sau de cat cerea Muresan faulturi. Fiindca alte echipe au cerut de "n" ori mai multe faulturi. Vad ca si-a pus lumea in cap sa atace echipa noastra fiindca 2 dintre jucatori au jucat mai agresiv, dorind sa castige turneul. Oamenii au fost invatati sa castige totul.

Cat despre competitia in sine. Destul de bine organizata, felicitari organizatorilor, dar am cateva lucruri de spus. Unu la mana, stiu ca e greu, dar unele meciuri au fost destul de prost programate...De exemplu Kamikaze a avut 2 meciuri consecutive, sau echipa noastra s-a intors seara de la 21:00 doar pentru un singur meci...Iar legat de asta, pauza era destul de mare intre cele doua "etape" si multi nu stiau ce sa faca pana la 20:00 cand reincepeau meciurile. A doua zi a iesit mai bine insa. Altceva, stiu ca e streetball si iti ceri singur faultul, dar e nevoie de arbitrii...Ca sa nu existe scandaluri sau alte chestii...Macar daca sunt arbitrii nu sunt probleme de genul asta...Si atunci joaca lumea cu un pic de "frica", fiindca stiu ca nu pot cere fault ei. Cat despre trasul de timp, poate ar trebui sa existe o regula, desi n-am mai vazut la alte turnee...In rest, poate ar fi trebuit mai multi sponsori pentru niste premii mai interesante (si de asemenea si premii pentru restul echipeilor, macar cele din optimi)...Felicitari insa pentru Slam Dunk si 3 Point Shootout (n-am fost, dar am auzit ca au iesit super :D).

Felicitari si la mai mare!
Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

Postby Lulu » Mon May 12, 2008 7:54 am

Cat despre trasul de timp, poate ar trebui sa existe o regula, desi n-am mai vazut la alte turnee

Aici nu tine neaparat de existenta unei reguli .... tine de bun simt ... asa puteam si eu sa imi fac o echipa care numa tinea mingea la mijlocul terenului timp de cele 10 minute .. ca vorba aia ... nu e specificat in regulament nimic fata de tragerile de timp
Lulu
Lider
Lider

Postby Mofa » Mon May 12, 2008 8:30 am

-=MM=- wrote: Joaca cum joaca, vi se pare dur, asta este, oamenii vor sa castige. Puteati raspunde la fel.

Da. Si iesea macel. Sau vrei cala aceste turnee sa se joace in sistemul "echipa cu cei mai putini accidentati" sa castige?

-=MM=- wrote:Deci decat sa acuzati echipa noastra, mai bine acuzati regulamentul.

Ai grait ca un adevarat politician. :down:

-=MM=- wrote:Cat despre faulturi, hai sa nu vorbim. In finala mica, contra Crengutelor, am primit (eu insumi) un record de 3 faulturi in MAXIM 1 minut. Mai bine zis 3 faulturi in vreo 30-40 de secunde, deci nu va mai plangeti de cat faulta Gratian sau de cat cerea Muresan faulturi. Fiindca alte echipe au cerut de "n" ori mai multe faulturi.

Toate cele 3 sau 4 faulturi primite de tine au fost corecte, unele chiar inutile. Si sincer nu cred ca vreo echipa sa fi cerut mai multe faulturi ca voi (opinie subiectiva).

-=MM=- wrote: ...dar unele meciuri au fost destul de prost programate...De exemplu Kamikaze a avut 2 meciuri consecutive, sau echipa noastra s-a intors seara de la 21:00 doar pentru un singur meci...Iar legat de asta, pauza era destul de mare intre cele doua "etape" si multi nu stiau ce sa faca pana la 20:00 cand reincepeau meciurile.

Meciurile au fost programate conform tabelei Berger, tabela recunoscuta si folosita pe plan international. Cele doua meciuri ale echipei Kamikaze au fost consecutive la cererea lor si cu acordul adversarelor. Iar pauza mare a fost din cauza meciului de volei programat la ora 17.
Cei care nu stiau ce sa faca puteau sa se uite la meci si la concursurile de 3 puncte si slam dunk.[/quote]

-=MM=- wrote:In rest, poate ar fi trebuit mai multi sponsori pentru niste premii mai interesante (si de asemenea si premii pentru restul echipeilor, macar cele din optimi)...

La sponsori poate ne ajuti si tu la anul. Am si niste propuneri: Coca Cola, Microsoft, HP, etc.
Premiile, sunt de acord, nu au fost substantiale dar au fost suportate integral din banii Asociatiei si din banii de inscriere.

La anul vom incerca sa invatam din greseli si sa multumim pe toata lumea (pe cei care pot fi multumiti cu eforturi umane). Am intrebat mai multe persoane despre plusuri si minusuri si vom tine cont de ele. Editia a 2a sunt sigur va fi si mai reusita.
Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so am I!
Image
Mofa
Moderator
Moderator

Postby -=MM=- » Mon May 12, 2008 2:08 pm

Mofa, sincer, lasa ironia. Eu mi-am prezentat opiniile, parerea asupra concursului si asupra jocului unor anumite persoane. Asa au jucat, bine, data viitoare se va invata din aceste lucruri, va exista un arbitru, vor exista alte reguli, s.a.m.d. Si Mofa, trebuia sa te uiti mai atent, alte echipe au cerut de "n" ori mai multe faulturi decat noi. Tinand cont ca la noi eu de abia am pronuntat cuvantul "fault" odata, Gratian si el de abia a cerut faulturi...Cat despre faulturile facute de mine in semifinala, da, vreo 2 au fost corecte, dar doua nu mi s-au parut corecte...Ma rog, de aceea spun ca trebuie sa existe un arbitru. Cat despre meciuri, multumesc de clarificari, nu aveam de unde sa stiu.

Cat de sponsorizari, va ajutam cu drag daca imi spuneati, va ajut la sponsorizari anul viitor...Admir Asociatia pentru ce a facut prin faptul ca a suportat integral toate costurile. Dar nu sari pe mine si nu spune ca unii nu pot fi multumiti cu eforturi umane daca eu imi spun o simpla parere despre acest concurs. Daca vreti, ignorati-o, ignorati-ma, i don't care. Crezi ca eu nu vreau sa avem in Targu Mures in concurs de streetball de genul celor din Bucuresti?
Let's go Mures, let's go!

Image
Image
Image
-=MM=-
Fanatic
Fanatic

PreviousNext

Return to Alte informatii din baschet