Moderator: Grup moderatori

Cat despre trasul de timp, poate ar trebui sa existe o regula, desi n-am mai vazut la alte turnee

-=MM=- wrote: Joaca cum joaca, vi se pare dur, asta este, oamenii vor sa castige. Puteati raspunde la fel.
-=MM=- wrote:Deci decat sa acuzati echipa noastra, mai bine acuzati regulamentul.
-=MM=- wrote:Cat despre faulturi, hai sa nu vorbim. In finala mica, contra Crengutelor, am primit (eu insumi) un record de 3 faulturi in MAXIM 1 minut. Mai bine zis 3 faulturi in vreo 30-40 de secunde, deci nu va mai plangeti de cat faulta Gratian sau de cat cerea Muresan faulturi. Fiindca alte echipe au cerut de "n" ori mai multe faulturi.
-=MM=- wrote: ...dar unele meciuri au fost destul de prost programate...De exemplu Kamikaze a avut 2 meciuri consecutive, sau echipa noastra s-a intors seara de la 21:00 doar pentru un singur meci...Iar legat de asta, pauza era destul de mare intre cele doua "etape" si multi nu stiau ce sa faca pana la 20:00 cand reincepeau meciurile.
-=MM=- wrote:In rest, poate ar fi trebuit mai multi sponsori pentru niste premii mai interesante (si de asemenea si premii pentru restul echipeilor, macar cele din optimi)...

Return to Alte informatii din baschet
Users browsing this forum: Mofa and 1 guest